Aktuellt

Fredags-yay

Och plötsligt var det fredag. Veckan har runnit iväg och jag har harvat pass på gymmet för att slippa slita ut hälsenan på slentrianlöpning i villakvarteren. Jag har sparat mig för den stora dagen och idag skulle jag efter 5 dagars löpvila äntligen prova att springa igen.

Jag ville slå på stort och göra sånt som jag gjorde förr. När jag inte hade ont någonstans. I min drömvärld ska jag springa och äta fredagsmunkar i Malmö men mitt tänkta sällskap hinner inte bli av med sin förkylning i tid. Därför behöver jag tänka om. När man bara springer en gång på en hel vecka vill man ju göra det med stil. På ett vackert ställe, med kul sällskap eller med fika…

Men jag får stillestånd i huvudkontoret och kan inte komma på ett enda fancy ställe att springa på. Inte hitta ett enda fredagsledigt löpsällskap. Därför blir det me, myself and I. På de cykelvägar jag nött så många gånger förr. I ett grådassigt Kävlinge utan fika.

Fast efter månader av löpvila och bråkande kroppsdelar är en grådassig löprunda faktiskt inte tokig alls. Fredags-yay på det!

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  21 september, 2019 kl 19:16

  Världens segaste förkylning, så jäkla less! 😩 Men ja, ibland är faktiskt de grådassiga, vanliga rundorna väldigt fina ändå. Vardagslunken är ändå bra!

  0
  • Svara
   Anna
   24 september, 2019 kl 17:51

   Ja utan vardag ingen fest liksom! Hoppas förkylningen är på väg bort. För till skillnad från vardag finns det inget positivt alls med förkylning!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.