Aktuellt

Best of ursäkter

Jag leder morgonyoga på jobbet varje månad. Passet ligger direkt på morgonen och följs av uppdukad lyx-frulle i matsalen. Upplägget kunde inte vara bättre. Ändå är det bara en bråkdel av kollegorna som tar sig dit. Och ursäkterna varierar…

Någon vill inte visa sig i tights för sina kollegor. Och pösiga mjukisbrallor verkar inte vara ett alternativ.

Någon orkar inte byta om på en jobb-toa. Hallå, det är inte så jobbigt. Man får bra balans på köpet. Annars finns det ju ombytestält

Själv ser jag det som höjden av lyx att äta frukost i yogamunderingen. Mjuka kläder som ger utrymme att äta mycket av det goda. Helst hade jag inte bytt om efteråt heller, men jag gör det för att verka normal…

Har ni friskvårdande aktiviteter på jobbet och brukar du vara med?

0

11 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  16 september, 2019 kl 20:13

  Herregud vilka dåliga ursäkter folk kan komma dragande med alltså! Jag tycker det låter som rena drömmen – glida in i mjuka kläder på jobbet, lite yoga och sedan lyxfrukost. What’s not to like liksom!
  Min chef är ganska generös med att släppa iväg mig på friskvårdande aktiviteter som löpturer i dagsljus eller lunchyoga, och för all del också själavårdande aktiviteter som fika på diverse bra ställen. Inte så dumt att vara egenföretagare ibland och chefa över sig själv 😁😁😁

  0
  • Svara
   Anna
   17 september, 2019 kl 12:22

   Det är underbart att chefa över sig själv. Det gör jag på torsdagarna :D

   0
 • Svara
  hannafialotta
  17 september, 2019 kl 12:45

  Åh, det hade jag hängt på alla dagar. Iallafall om man byter ut yogan mot pilates. Är inget fan av yoga.. Men jag häpnar över ursäkterna. De är ju fö dåliga.

  0
  • Svara
   Anna
   17 september, 2019 kl 15:16

   Spelar eg ingen roll vilken form det är, jag hade absolut tagit chansen. Trodde det skulle vara lättare att få med folk på yoga än på något fysiskt mer krävande men det vetetusan.

   0
 • Svara
  Joanna S
  17 september, 2019 kl 13:40

  Har också bland annat yoga ute på företag och blir förvånad över hur få utnyttjar möjligheten till friskvård på arbetstid 😕🤔

  0
  • Svara
   Anna
   17 september, 2019 kl 15:16

   Förstår inte heller. Jag hade gått på allt!

   0
 • Svara
  Emma
  17 september, 2019 kl 21:26

  Vi har inga aktiviteter men lyxfrukost på fredagarna och ett fullt fungerande gym i källaren så jag brukar passa på att träna där innan frukosten. Brukar dock vara själv där.

  0
  • Svara
   Anna
   20 september, 2019 kl 14:22

   lyxfrukost! Så bäst! Smakar säkert dubbelt så gott efter gymmet!

   0
 • Svara
  A-mamman
  18 september, 2019 kl 11:20

  Just nu ligger jag hemma och kurerar magsjuka istället för att byta om till det jobbiga onsdagspasset på jobbet. Vi har en motionslokal där vi numera har instruktörer som kör pass flera gånger om dagen, jag brukar gå 45 min på lunchen. Det finns yoga, Body pump, cirkelpass, mobility – helt gratis! Så jag kör normalt 4 pass i veckan där och springer numera bara 1-2 ggr. Grymt lyxigt!

  0
  • Svara
   Anna
   18 september, 2019 kl 22:20

   Så lyxigt! Superbäst faktiskt. Fast otroligt trist med magsjukan…. krya på dig!

   0
   • Svara
    A-mamman
    20 september, 2019 kl 14:00

    Tack! Bättre nu :)

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.