Aktuellt

När man går bananas och får ont!

Jag låtsas att jag har semester. Firar livet med promenadlöpning på min favoritsträcka Landskrona-Helsingborg. Jag låtsas så mycket att jag tror mig själv. Jag tror att jag har semester, och jag tror att jag kan springa precis som förr…

Borstahusen

Därför glömmer jag att jag skulle gå ibland, och att jag skulle ta tåget sista biten.

Och det straffar sig. Efter 13 km får jag våldsamt ont. I axeln!!!

Så som det kan bli när man slänger sig i ett vetefält för att fota skorna i luften och liksom vrider sig galet i fumlandet efter avtryckarknappen. Det är farligt att springa, men det är tamejtusan minst lika farligt att ta akrobatselfies.

21 km på kontot. 21 km till maraton. 20 dagar…

 

0

7 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  11 augusti, 2019 kl 22:06

  Haha jag vet! Jag skulle göra ett par läckra höga hopp häromveckan, Jocke fotade. Och jäklar vad jag drog till någon muskel i låret! Efter några kilometer till var jag helt stel ovanför och kring knäet och blev förstås lite nervös över skada. Men det var tack och lov ingen fara – funkade fint att springa ett par dagar senare trots att stelheten i muskeln satt i någon vecka. Helt klart farligt det där med akrobatik för snygga foton!

  0
  • Svara
   Anna
   12 augusti, 2019 kl 16:31

   Jättefarligt! Vi måste sluta med sånt så vi inte riskerar missa någon fikalöpning framöver :D

   0
 • Svara
  Ingmarie
  11 augusti, 2019 kl 22:16

  Otroligt hur snabbt du kommit i gång!!!! Heja!

  0
  • Svara
   Anna
   12 augusti, 2019 kl 16:31

   Jag fick lite feeling bara. Nu bromsar jag mig lite… vill inte riskera nått.

   0
 • Svara
  pernillabredolt
  12 augusti, 2019 kl 09:26

  Jag sträckte mig i ländryggen PÅ EN COREKLASS i mitten av sommaren. Så orutinerat. Kunde knappt sova på nästan en vecka. Eller knappt röra mig heller för den delen. Springa i sakta takt funkade dock.

  0
  • Svara
   Anna
   12 augusti, 2019 kl 16:32

   Farligt med core :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.