Piggelina- löparbloggen som blev en cykelblogg och nu riskerar att bli förkylningsblogg. Men så kan vi ju inte ha det. Det får bli en krabbelurblogg istället…
Vi lurar ut föräldrarna på berghällarna och lagar världens godaste krabbelurer. Med grädde burkskakad till perfektion, och egenplockade blåbär årsmodell 2018.
Utrustningsnörden klarar uppgiften med bara ett stekjärn och ett portabelt galler.
Föräldrarna i fråga älskar krabbelurerna men har efter två timmar ännu inte lärt sig vad de heter.
Vill du också imponera på familjen har du receptet här. Men för enkelhetens skull kan du ju kalla dem något annat…
2 Kommentarer
Susanne Bornmar
5 juli, 2019 kl 08:34Då kallar jag dom för Skrabbelucker. Inte för jag vet att om det är lättare men det är i alla fall så jag brukar kalla dom :)
Vilket enligt Wikipedia tydligen är helt ok det med… https://sv.wikipedia.org/wiki/Krabbelurer
Anna
5 juli, 2019 kl 11:11Skrabbelucker! Också ett tokroligt namn som säkert är omöjligt för 70+ generationen 🤣