Aktuellt

Inledd i trailfrestelse

Om 17 dagar har vi premiär av Trail genom Skåne och jag kände att jag ville kolla av banan. Undersöka var markeringar behöver förstärkas och var vi behöver placera ut funktionärer. En provlöpning skulle vara på sin plats. Problemet är att sträckan är 50 kilometer… Men jag är kreativ världsmästare. Släpper av Fredrik vid starten i Bokskogen och kör bilen till Dörröd på halva vägen. Och såklart har vi varsin bilnyckel! Han testar första halvan och jag så långt jag hinner på andra. Varför träna tillsammans liksom…?

När bilen är lämnad ger jag mig ut på en promenad med löpinslag. Fast det blir mer löpning med inslag av promenad. Det är liksom så härligt därute att jag glömmer att stanna. 16 grader, mulet, och med små små stänk av regn. Kanske det bästa löpvädret av dem alla. 3 x 5 km löpning med en kilometer promenad däremellan, och plötsligt blev det långt!

Nu får jag binda fast mig i cykeln så det här inte går överstyr. Lugn och fin Anna, lugn och fin…

27 kilometer och 31 dagar till marathon.

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.