Aktuellt

Springhjälpen 2019

I december sprang jag in pengar till Musikhjälpen. Den 30/5 ges en ny möjlighet att välgörenhetsspringa då SVT, Radiohjälpen och Sveriges radio startar en löpande insamling för att bekämpa akut hunger i världen. 

Löpare ska inte heller vara hungriga. Bild från Stuk i Jönköping.

Under 12 timmars sändning ska fyra programledare springa en 8 mil lång sträcka längs Vättern. Som tittare/lyssnare kan du starta egna insamlingar eller sponsra de stackars lyckliga programledarna. Men roligast av allt, du kan hänga med och springa!

OM jag hade haft en frisk höft hade jag sett det som jordens roligaste utflykt på självaste Kristi Flygare. Jag hade åkt till Omberg och sprungit 8 mil med ett enda mål i sikte (förutom att samla in en sjuhelsickes massa pengar) – STUK i Jönköping. Med världens godaste pizza och en cappuccino to die for.

Jag hade kanske fått tufft att hänga med Anna Haag men å andra sidan fått skratta i brallan i sällskap av Özz Nujen. Och någonstans däremellan kanske Anne Lundberg kunde berätta att den där fula skålen jag fått i konfirmationspresent av en avlägsen släkting är värd minst 8 par löparskor…

Omberg-Jönköping alltså. För den med frisk höft!

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Cissi L
  7 maj, 2019 kl 22:33

  Åt salladen på bilden till lunch idag på Stuk 😊 så lyckligt lottad att jag bor i Jönköping!

  0
  • Svara
   Anna
   9 maj, 2019 kl 14:01

   Å lyllos! Fin stad. Underbar men backig löpning och stuk till frukost, lunch och middag :) Blir liksom inte bättre!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.