Aktuellt

Vältajmat

Det är vår och företagslöpningarna avlöser varandra. Igår när jag hade lovat mig löpvila hade jag såklart företagslöpning inbokad, och det var inte utan att jag kände mig lite opepp på att behöva röra benen frivilligt. Men ödet spelade mig i händerna.

Uppslutningen på fjärde tillfället var minst sagt skral, och det är endast två personer på hela företaget som, efter arbetstid, valt löparkläderna framför första bästa buss hem. Den ena tjejen dessutom under rehab efter avslitna korsband.

Så föreslår de att vi kanske ska köra lite löpstyrka i stället. KATSCHING! Jag slipper springa på mina ben, och känner mig nu nästan återhämtad för företagslöpningen i eftermiddag…

Fast jag gnäller inte. Få arbetsuppgifter är mer glassiga än att springa utomhus i vårvärme!

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.