Aktuellt

Vad hände med buffén?

Efter en vecka i Portugal behöver man minst lika lång tid för att acklimatisera sig till vardagslivet här hemma….

Det tar ett tag innan jag inser att frukosten är slut när gröten är uppäten. Övriga familjemedlemmar går och borstar tänderna medan jag laddar för ett ”andra varv” på buffén som inte finns. Dessutom förväntas man matplanera, handla och laga mat. Diska och plocka undan hör visst också till sägs det. Vad hände med att lämna allt på bordet och sätta sig i solen en stund?

Idag har jag varken morgonyogat, dansat afro på stranden eller sprungit coola tröskelpass i sällskap av jättemånga. Jag har faktiskt bara jobbat. Men jobba är bra. Då tjänar man pengar så man kan åka till Portugal fler gånger…

 

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.