Aktuellt

Påsk-tipset!

Alltså jag tänker varken tipsa om var det bästa påskgodiset finns eller hur du gör den perfekta sillinläggningen, det vet ni säkert bäst själva. Jag tänkte tipsa om min urcoola rabatt-stege till loppet jag är med och arrangerar i augusti – Trail genom Skåne.

En påskrabatt behöver nämligen inte vara fylld av påskliljor, den kan vara fylld av procent.

Vi har tio rabatterade startplatser som säljs till 10% rabatt på skärtorsdag. Finns det några kvar läggs de ut till 20% rabatt på långfredag. Eventuella överblivna säljs med 30% rabatt på påsklördag. Och så vidare. Det kan alltså finnas platser till 50% rabatt på annandag påsk. För den som vågar vänta…

Vad loppet handlar om? Det känns som en bisak. Ville mest flasha min roliga idé. Men tycker ni om löpning och vill ni läsa mer görs det bäst på loppets hemsida eller Facebooksida.

Jag hoppas vi ses i augusti. Och när man ”tjänar” pengar på coola rabatter har man ju råd med påskchoklad också. Den godaste från Chocolatte, fast det skulle jag ju inte tipsa om…

En annan sorts påskrabatt…

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.