Aktuellt

Löparkalas!

Ett lopp vars namn innehåller både löpning och kalas kan ju inte bli fel. Därför råkade jag precis klicka hem en startplats till vårens Löparkalas i Trelleborg, ett tidslopp på bana med alternativen 1 timme, 3 timmar eller 6 timmar. 

Blev sugen på tidslopp efter att ha sprungit två timmar runt Stortorget i Lund i vintras. Från att ha trott att runt-runt inte skulle vara min grej, var jag nu plötsligt övertygad om att jag inte har något som helst problem med att springa i cirklar. Eller ovaler…

Har sneglat på Löparkalaset sedan dess. Problemet är att det ligger bara två veckor innan Köpenhamn marathon. Därför vågar jag inte chansa på 6-timmars, som är den distans jag helst ville prova. Och det grämer mig lite. För det där fikabordet smakar ju förmodligen som godast efter fjärde timmen…

Men hellre ett litet kalas än inget kalas! Den 4 maj smäller det. Vem ska dit och springa rundor med mig?

Senast jag drog till Trelleborg. BUS 2018.

0

10 Kommentarer

 • Svara
  Elsa
  9 april, 2019 kl 19:06

  Det lät som en rolig grej, men det är ju samma dag som Lundaloppet :(

  0
  • Svara
   Anna
   10 april, 2019 kl 22:08

   Så himla typiskt. Men jag tänkte att man kunde springa Springtime i Helsingborg istället så får man både kalas och en mil! Ha kaka och äta liksom…

   0
 • Svara
  Ingmarie
  10 april, 2019 kl 04:51

  Eftersom jag alltid springer på tid så är det helt klart något som lockar mig! Största utmaningen måste vara att inte tröttna på tartanen… ;-) Du kommer rocka!!!

  0
  • Svara
   Anna
   10 april, 2019 kl 22:09

   Haha, vi får väl se. Eller så dör jag tråkdöden. Men jag tror jag kommer gilla!

   0
 • Svara
  A-mamman
  10 april, 2019 kl 10:16

  Denna typ av lopp förstår jag mig verkligen inte på. Som att se färg torka, men samtidigt ansträngande? Nej, en halvmara eller ett fjällopp är vad jag skulle kunna tänka mig, som den kortlöpare jag är, men runt, runt på en bana? Du som verkar så klok, hur kan du lockas av detta? Går det att förklara? Försök gärna i så fall :)

  0
  • Svara
   Anna
   10 april, 2019 kl 22:10

   Haha, det är nog tanken på något oprövat som lockar. Och fikabordet :) Och en undran om jag lyckas underhålla mig själv så länge på samma plats. Testar man inte så vet man ju inte. Tänk om det är det roligaste som finns och så har man inte testat. Och är det aptråkigt behöver jag ju inte fundera på det mer :)

   0
   • Svara
    A-mamman
    11 april, 2019 kl 20:25

    Jag kan förstå tanken med att testa i och för sig, bara att man vill testa olika saker. Jag håller ju på med min j-a äggvita, äckliga proteinpulver och tradiga armträning 😅

    0
    • Svara
     Anna
     12 april, 2019 kl 07:33

     Alltså jag springer hellre 6 timmar runtrunt än att äta äggvita och äckliga proteinpulver :) Armträningen hade jag behövt däremot!

     0
     • A-mamman
      12 april, 2019 kl 08:36

      Jag tar äggvitan om du tar 6-timmarslöpningarna. Tillsammans är vi säkert oslagbara.

      0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.