Aktuellt

Bra feeling

Det här är en bra vecka. Det vet jag fast det bara är tisdag!

Redan på måndagkvällen får jag semesterfeeling. Jag har då chockat mig själv och min omgivning med att leverera ett sprillans nytt spinningupplägg. Typ tre månader efter tidtabell men ändå, en sten har lättat!

För att fira min bedrift ansluter vi till #helaskånesoverute och testar övernattning i vindskydd för första gången. Med på äventyret har vi lurat ett par vänner som inte vet bättre…

Så brasa blir det på självaste valborg om än inte så stor, och förmodligen utan skönsång.

Men det roliga slutar inte där. På lördag ska jag springa 3 timmar på en 400- metersbana.Jag har inte bemödat mig med att räkna ut hur många varv det kan tänkas bli, och jag hoppas ingen av er tar er friheten att berätta det för mig…

Den här veckan kan liksom inte bli fel!

På varv 62 är jag kanske inte lika övertygad!

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.