Aktuellt

Tröskelpasset!

En av veckans höjdpunkter är tröskelpasset och idag var det dags!

På schemat 20 km med fartinslag i mara-, halvmara-, och milfart. Totalt 12 km fort!

Jag dör på uppvärmningen och förstår inte hur det ska gå att öka farten. Flera gånger dessutom.

Men det går såklart. Nästan hela vägen. Den sista kilometern i 4:30-fart dödar mig. Jag kommer som en trasa till bonuskilometern som ska springas i fri fart. Min fria fart är långsam, men så får det bli!

Att jag är en trasa måste ju ändå vara ett tecken på att jag utmanade mig. Och inte kom hem med en massa reservkraft för att jag smygkörde.  Så jag är nöjd. Toknöjd. Nu tutar vi vidare mot nya äventyr!

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.