Aktuellt

Hoppat in helgen

En del börjar helgen med ett glas whisky i soffan. För att slappna av. Jag gillar inte whisky så jag testade en annan metod. För att kunna slappna av efter den två dagar långa arbetsveckan…

Jag hoppade. Skridskohopp, jumping jacks, skidhopp, utfallshopp, burpees, tuck jumps, you name it. Det var galet kul men det funkade tyvärr inte alls. Jag är inte det minsta avslappnad. Jag är speedad till tänderna, tycker livet är allmänt underbart och är nästan sugen på att sätta på lite dunkadunka till familjemiddagen.

Fast dunkadunka är det säkrast att låta bli. Om man vill ha någon familjefrid på en fredag. Vad gör du för att få bästa helgfeelingen?

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  5 januari, 2019 kl 23:30

  Du har alltså kommit på bästa uppåt-tjacket! :-)
  jag jobbar ju en massa helger så för mig infinner sig ”helgfeeling” så fort jag vet att jag är ledig (minst) 2 dagar på raken.Då såsar jag runt på kvällen och sover tills jag vaknar av mig själv vetandes att jag inte behöver stämpla in!

  0
  • Svara
   Anna
   6 januari, 2019 kl 19:19

   Att sova tills man vaknar av sig själv låter så härligt. Om det inte vore för att man alltid vaknar av sig själv innan halv sju. Det hade varit grymt att få sova ut till halv åtta någon gång :O

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.