Aktuellt

Tomtehelg

Fredag och helg på ingång. En helg som ska tillbringas i tomteluva.

I morgon lördag åker den på redan klockan 05.00. När du sover som godast startar min jakt på kilometrar och därmed pengar. Som jag skrivit om tidigare samlar jag pengar till Musikhjälpen, och jag är nu uppe i 100 kronor per kilometer. På de två timmarna jag ska springa hoppas jag kunna samla in 2000 kronor. Tycker ni det låter lite så är ni välkomna att fylla på i insamlingen. Skriv i så fall i kommentarerna nedan hur mycket ni tycker det är värt  att jag masar mig upp innan tuppen och springer runt ett öde torg i två timmar… Välj belopp per kilometer.

Tomteluvan hinner nätt och jämnt torka innan det är dags att svettas ner den igen. På söndag springer jag den årliga Tomtelöpningen med Malmö löparförening. Så att ni strax därefter kommer få ett sånt där hyperspeedat inlägg om hur fantastiskt roligt det är att springa runt en julgran på ett köpcenter och skråla julsånger till andfåddheten sätter stopp.

Min tomteluva kommer göra närmare 40 kilometer i helgen och jag är inte säker på att självaste Tomten vill ha tillbaka den sen. Den kan lukta lite illa. Så med risk för att julafton får tillbringas med en jultomte i keps går jag in i den här helgen med höga förväntningar. Det kommer bli HUR. KUL. SOM. HELST.

Vad ska du hitta på?

0

1 kommentar

  • Svara
    Ingmarie
    14 december, 2018 kl 20:00

    Jag ska se till att de krassliga får hjälp. Dvs jobba. Men det kommer hinnas med träning också såklart!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.