Aktuellt

Spring klocka spring…

Spring ut det gamla och spring in det nya… Eller har jag missförstått något i texten?

Jag har i alla fall sprungit ut det gamla. Hängde på Coach K Runners nyårsrunda runt Lund. Ett mycket trevligt sätt att snacka bort 27 kilometer.

När vi kommit i mål nämner någon i förbifarten diktens fortsättning… det där med att (sp)ringa in det nya ”i årets första skälfvande minut”, fritt översatt: SPRING HEM FRÅN FESTEN!

I mitt fall ganska överkomligt då vi firar nyår bara tre kilometer härifrån. En frestande tanke men jag ska inte. Det finns en gräns för hur nördig man får vara. Och jag tror jag balanserar på den gränsen redan i vanliga fall. Så varför utmana. Låt folk tro att du är normal människa! Jag. Ska. Inte. Springa. Hem.

Fast lite roligt hade det varit…

Anyway. Det här blir årets sista blogginlägg. Tack för att ni har hängt med, kommenterat, frågat och läst. Gott Nytt År på er alla! Så hoppas jag vi ses på bloggen nästa år!

0

10 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  31 december, 2018 kl 15:16

  Varför i hela friden skall man försöka lura folk att man är normal? ;-) Nördigt är coolt!
  Själv körde jag alpingympa på Gerda. Coach K-passet var lite för långt och lite för tidigt för mig (skall göra mitt nyårsspringande ikväll), men jag ser att du fick sällskap av några av mina klubbkompisar iaf :-)

  0
  • Svara
   Anna
   1 januari, 2019 kl 07:22

   Nördigt är coolt! Tyvärr var Fredrik inte lika nördig och jag vågade inte springa själv i mörkret. Så nu är jag inte cool :) Alpingympa låter inte fel. Kommer ihåg den med förskräckelse från min studietid. Var döende redan efter uppvärmningen…. Tur att man har blivit 25 år mer vältränad :)

   0
 • Svara
  Helena
  31 december, 2018 kl 15:17

  Glömde ju: Gott nytt år!

  0
  • Svara
   Anna
   1 januari, 2019 kl 07:22

   Glömde också! Gott Nytt år på dig med :)

   0
 • Svara
  Mariette lorshag
  31 december, 2018 kl 18:47

  Gott nytt springår!!!

  0
  • Svara
   Anna
   1 januari, 2019 kl 07:20

   Detsamma Mariette!

   0
 • Svara
  Malin
  31 december, 2018 kl 19:46

  Gott nytt år!
  Tack för sveriges mest underhållande löparblgg!

  0
  • Svara
   Anna
   1 januari, 2019 kl 07:19

   Gott Nytt År Malin! Och tack för de fina orden <3

   0
 • Svara
  Cecilia
  2 januari, 2019 kl 18:23

  Gott nytt löparår! Jo, nästa nyår springs det hem, vilken bra idé😍

  0
  • Svara
   Anna
   2 januari, 2019 kl 18:39

   Detsamma! Nästa år hoppas jag vara på Costa Rica. Då blir det ett bra långpass hem :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.