Aktuellt

Best nine 2018

Jag kunde inte hålla mig till årets slut innan jag summerade mina nio bästa på instagram. De sista dagarnas vintermörker kommer ändå inte uppbringa några fina bilder att gilla…

Anyway. Nio bilder, sju medaljer. Man skulle kunna förledas att tro att jag inte gjort annat än att springa lopp. Men i själva verket är det nog så att mina följare har en förkärlek för just medaljer. För jag har ju gjort en massa annat i år. 

Låt mig presentera 2018 utan löparskor:

Januari. Kastade ut köket.
Februari. Spelade in reklamfilm.
Mars. Köpte ett omklädningstält…
April. Såg en gris springa förbi under lunchen..
Maj. Upptäckte nya ställen att vakna på.
Juni. Åkte ”hem” och upplevde den bästa sommaren sedan 1994…
Juli. Badade. Många gånger dessutom.
Augusti. Åt jordens godaste wienerbröd. 
September. Roddade Kävlinge kommuns instakonto 
Oktober. Firade födelsedag i en yllehydda och lagade mat ur en hemlig korg
November. Lagade mat på hantlar och plastbackar då sommaren kommit tillbaka efter att utemöblerna var undanplockade…
December. Lärde mig äta brysselkål.

För första gången sedan stenåldern har jag härmed skrivit ett helt inlägg som INTE handlar om träning och löparskor. Att hitta bilder var minst sagt svårt och jag är stolt som en tupp att jag lyckades. 

Träningsåret 2018 kommer säkert också sammanfattas vad det lider. Denna gång utan rafflande statistik, eftersom jag valt att inte registrera min icke springande träning någonstans. Hur ska jag nu veta hur många mikrosekunder jag ägnat åt styrketräning och dans? Hur många mil  jag jag sprungit kommer jag kunna få fram. Det är naturligtvis helt ointressant för er men jag själv längtar lite efter siffran. Mest för att se om den är jämn. Jag tjuvkollar nog redan på julafton så jag har en vecka på mig att justera till närmast snygga tal…

2018 på väg ut alltså. Hur många procent träningsbilder har du på dina bästa nio?

0

7 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  19 december, 2018 kl 21:37

  Jag har bara träningsbilder på min best nine…..

  0
  • Svara
   Anna
   20 december, 2018 kl 17:28

   Det är bra! Hade varit mycket mer orolig om du bara hade städprylar :)

   0
 • Svara
  A-mamman
  20 december, 2018 kl 08:52

  Jag tänker tvärtom: jag kan ju inte köra Best nine redan nu; innan julen, de lediga mellandagarna, resan som väntar och nyårsfirande! Men jag ser att väldigt många gjort det denna vecka. Nu ska jag läsa igenom ditt inlägg :)

  0
  • Svara
   Anna
   20 december, 2018 kl 17:29

   Alltså det är ju det kloka sättet att tänka. Men jag kunde inte hålla mig….

   0
 • Svara
  A-mamman
  20 december, 2018 kl 08:58

  P.S. Det blir troligen noll bilder där man ser någon träna men kanske någon bild tagen på en löprunda. Jag tror nämligen att min Best Nine kommer vara idel natur- och landskapsbilder.

  0
  • Svara
   Anna
   20 december, 2018 kl 17:29

   Det är ju inte fel det heller! Tvärtom!

   0
 • Svara
  Trail & Inspiration
  23 december, 2018 kl 13:37

  Många fina bilder. Men äääälskar badbilden på dig… Hahaha!
  God jul!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.