Aktuellt

Musikhjälpen-aktiviteter

Musikhjälpen går i Lund i år och det ska bli roligt att ha buren inom räckhåll. Jag har redan berättat att jag ska springa två yrvakna timmar i Lonesome Runner’s insamling. Men det finns ju miljoner andra roliga insamlingar att haka på för den som vill ha en bra anledning att röra på sig.

Tycker man om att nöta spinning-sadel kan man med fördel roa sig 6 timmar på en spinningcykel på Actic Olympen i Lund den 16 december. Är man rädd för skavsår i brallan kan man dela upp timmarna med valfria vänner, kollegor, eller avlägsna släktingar. Upp till 6 personer kan man vara på en cykel. Men inte samtidigt då alltså…

Vill man ta det lite lugnare kan man yoga i Lomma  för samma ändamål. 12 december it is. Passar bra efter att ha Lucia-sprungit i Stävie dagen innan. Som förvisso är välgörenhet men till ett annat ändamål….

På Nordic Wellness i Kävlinge hålls sportloppis till Musikhjälpen den 16 december, och det är ett ypperligt tillfälle att skapa lite plats i den överproppfulla träningsklädeslådan.

Massa bra grejer på gång alltså. Och där skrev jag precis ett VÄLDIGT lokalt inlägg, av väldigt lite intresse för er utanför min tremilaradie. Så jag överlämnar åt er utomsocknes att fylla på med tips i kommentarerna om det händer något kul i era krokar. Något träningsrelaterat till förmån för musikhjälpen. Så att ingen missar ett tillfälle till en stunds svettig välgörenhet!

 

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  29 november, 2018 kl 11:47

  I min by fick jag inbjudan till 1 timme av burpees.
  Paniken! Fast ändå lite nyfiken…. Hahaha! Eum……….

  0
  • Svara
   Anna
   30 november, 2018 kl 23:12

   Så galet crazy :) Passet jag gick på häromdagen avslutades med 3 minuter burpees. Jag hade inte orkat 57 minuter till… Fast du är stark som ett troll, you can do it!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.