Aktuellt

I väntan på en resultatlista

Upplevelselöparen har identitetskris. För i det lilla mysiga loppet finns ingen resultatlista på nätet i samma ögonblick man kliver över mållinjen. Nej, först ska arrangörerna renskriva anteckningar, kolla av målgångsfilmen, matcha ihop rätt person med rätt tid. I morgon väntas arbetet vara klart…

I ett och ett halvt dygn har jag gått och längtat efter listan.  Jag vet egentligen inte varför. För jag vet min tid, så när på någon sekund. Men det är ju kul att se hur jag stod mig i konkurrensen….

Fast framförallt vill jag nog veta vilka ryggar jag låg bakom, vem som sprang om mig på Nöbbelöv, och hur fort det gick för den där tjejen som såg supersnabb ut i starten. Jag vill veta hur långt efter killen kom, som jag sprang om vid sista vätskan. Jag vill nörda ner mig.

Men jag har tålamod, för jag vet vilket arbete som ligger bakom. I Stävie Trails premiärupplaga 2014 körde vi manuell tidtagning. Jag satt uppe halva natten för att ingen skulle behöva vänta. Det var fint. Fast redan nästa år ringde jag Racetimer…

Gillar du också att studera resultatlistor?

(För information tyckte jag om att läsa telefonkatalogen på tiden det begav sig. Är jag störd?)

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  20 november, 2018 kl 16:06

  Haha, jag gillade också att läsa telefonkatalogen. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   20 november, 2018 kl 17:48

   Underbart att det finns fler! Trodde jag var konstig…:)

   0
 • Svara
  Trail & Inspiration
  21 november, 2018 kl 13:13

  Alltså förlåt. LÄSA telefonkatalogen??? I jakt på vad? hahaha!

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2018 kl 14:27

   Alltså jag vet inte. Snygga killars telefonnummer kanske. Alltså vi snackar inte igår. Telefonkatalogen har varit död sedan länge….:)

   0
 • Svara
  A-mamman
  22 november, 2018 kl 09:11

  Hej hej, jag igen. Fråga: har du koll på nr.lappen på bröstet på dem du vill kolla i listan? På ett lopp i höstas var det en kvinna som jag först låg bredvid, sedan bakom men inom synhåll ganska länge – är nyfiken på hur mycket snabbare än mig hon var i mål men jag har ingen aning om hennes namn eller nr så det får jag aldrig veta.

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2018 kl 14:28

   Alltså ofta möts man ju i målområdet efteråt och då spanar jag in nummerlappen så att jag ska kunna kolla upp sen. Känns ju lite konstigt att vända sig om när man springer förbi :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.