Aktuellt

Bästa banan?

Alltså jag är så lättlurad. Någon började prata tidslopp på bana och jag ba’: ”det har jag aldrig provat tidigare, det klarar jag säkert…” Som värsta Pippi Långstrump. 

Ända sen i lördags har den där tanken grott och börjat spira. Jag vill springa på bana. Runt runt runt. 6 timmar hade varit lagom att starta med, så hit me: var finns det roliga sextimmars banlopp?

Så länge övar jag med två timmar. Den 15 december har jag nämligen skrivit upp mig på Lonesome runner’s löparinsamling till Musikhjälpen. Stortorget i Lund it is, och en runda som mäter 400 meter. Jag valde såklart den spännande tidpunkten 05.00-07.00, men inser i efterhand att det kanske blir lite ensamt. Har du inget att göra klockan 05.00 den 15 december får du hemskt gärna hänga med.

Jag kommer själv skänka ett ännu obestämt antal pengar per kilometer, och när det närmar sig kommer jag att tigga pengar av er också. Bara så ni är beredda med plånböckerna, och inte shoppar upp alla pengar på julklappar…  (Årets julklapp är ju dessutom ovanligt billig och bör ge lite pengar över att skänka)

Men åter till frågan: bästa loppet om man vill göra ultrapremiär på bana?

0

13 Kommentarer

 • Svara
  Mattias Skoog
  21 november, 2018 kl 07:55

  Är du riktigt otålig så finns ju detta:
  http://prtvaxjo.se/sv/startsida/

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2018 kl 14:17

   Alltså det hade varit grymt. Tyvärr kan jag inte den helgen. Men tack för tips, det finns ju fler år :)

   0
 • Svara
  Malin
  21 november, 2018 kl 08:02

  Vad kul med insamlingen den 15 dec! Den vill jag vara med på. Men de verkar flyttat webbsidan för länken funkar inte. 05.00-07.00 är ju en riktig utmaning hua! 😄

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2018 kl 14:18

   Jag tror man bara kan se länken om man är med i lonesome runners. Så gå med där så ska du kunna se den. Klart du ska vara med 05-07. Andreas är också på. Med obligatorisk cappuccino efteråt. Vi har kollat var det är öppet…. Jag kan skriva dit dig om du vill :)

   0
 • Svara
  A-mamman
  21 november, 2018 kl 08:07

  Roliga 6-timmars banlopp? Hela frågan är ju en stor motsägelse! Du som diggar naturen och gärna också matar asfalt, hur kan du lockas av ett sådant lopp? /Nyfiken, som vanligt

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2018 kl 14:21

   Jag gillar ju platt och rakt fram och tänker att det här i alla fall är platt, även om man får svänga lite runt runt. Tänker att jag kan koppla bort hjärnan, koppla på autopiloten och bara mala fram. Fast mest är det nog nyfikenheten att prova något nytt. Som teoretiskt borde vara ganska trist, men som kanske överraskar? Älskar att du är nyfiken!

   0
 • Svara
  Pernille
  21 november, 2018 kl 08:24

  Löparkalaset i Trelleborg var supertrevligt förra året så jag räknar med repris på 6-timmars där :-) Ingen risk att springa vilse och nära till foderhuset hela tiden. PLUS att om man blir less kan man lägga sig på innerplan och gråta en skvätt och äta kanelbulle och sen springa vidare.

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2018 kl 14:22

   Den ligger bara två veckor innan köpenhamn marathon och då känns det inte som man borde springa 6 timmar. Tre kan jag tänka mig men det känns liksom inte riktigt på riktigt…. Får se hur det blir!

   0
 • Svara
  Trail & Inspiration
  21 november, 2018 kl 13:37

  Har inte sprungit något själv (än), men kom till Borås vet ja! :-D
  Har hört att Skövde ska vara bra.

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2018 kl 14:23

   Vad finns i Borås och när? Skövde har jag också läst mycket om. Måste googla! Tack för tips!

   0
   • Svara
    Trail & Inspiration
    23 november, 2018 kl 18:26

    Borås 6-timmars. Går på hösten så i och för sig ett bra tag kvar (om du vill springa något snart). :-)

    0
 • Svara
  Ingmarie
  21 november, 2018 kl 21:10

  Inget bra svar där men vad roligt!!!!!

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2018 kl 14:23

   Mest nyfiken hur det är. Roligt är det kanske inte, eller så är det det :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.