Humor

Midnattsloppet på ingång

Knappt har man (inte) hjulat sig över målgången i Helsingborg innan man får race-mail från Midnattsloppet. Jag ska tydligen springa på lördag…

Förutom att informera mig om att det är dags att hämta årets not so snygga tröja vill de dela med sig av allahanda tips inför det lopp som står för dörren. Som att göra i ordning mitt tävlings-kit innan jag kommer till starten och plocka fram mina tävlingsattribut. Ett synnerligen klokt råd för den som inte vill stå och byta om i startfållan.  Förövrigt är det inte så mycket att göra i ordning när man inte ens har en nummerlapp att sätta snett…  Och ”attribut” alltså. Låter jätteseriöst. Jag tänkte mer ha skor och gps-klocka. Har jag glömt något?

Jag uppmanas även att testa lopp-tröjan. Inte så mycket för att se om den passar, för jag måste ju ändå ha den på mig. Det är mer för att sätta igång peppen. En pepp-tröja alltså. Magi.

Det viktigaste rådet är ändå detta: ”När du väntar på att startskottet ska ljuda får du inte glömma andas”. 

Med dessa kloka råd kommer jag ju att rocka Malmös gator på lördag. Eller mer troligt komma släpandes efter en alldeles för pigg dotter som inte tar någon som helst hänsyn till att jag har sprungit maraton. Men festligt ska det bli. Som tusan. Även om jag hellre haft en mer fancy färg på tröjan. Ingen i min hejarklack kommer ju att känna igen mig i den färgen…

4 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  4 september, 2018 kl 23:21

  Vad är ditt knep för att återhämta dig så fort? Det är INTE alla cappuccinosarna för jag har testat. ;-)

  • Svara
   Anna
   7 september, 2018 kl 08:01

   Har du testat riktigt OVERLOAD med cappuccino? Jag tror det är det som är knepet….

 • Svara
  Mia
  5 september, 2018 kl 15:43

  Jag tycker att du ska testa att hålla andan i startfållan för att få en större utmaning…

  • Svara
   Anna
   7 september, 2018 kl 08:02

   Äsch jag tänkte hålla den hela vägen….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.