Aktuellt

Midnattsloppet 2018, hepp!

Jag blev sugen på Midnattsloppet, men vågar inte anmäla mig. Loppet går i Malmö bara en vecka efter Helsingborg marathon, och att springa milen på postmaraton-tunga ben kan vara det värsta man kan utsätta sig för. Men plötsligt jag en idé…

Frågar dottern om hon vill springa. Tänker att det skulle bli värsta bästa kinder-egget, tre grejer i en. Jag får njuta av partystämningen på stortorget innan start. Jag får springa, men behöver inte springa fort. Jag får kvalitetstid med barn. Jag tänker en njutningsrunda med partymusik, ljus och marschaller. Pirr i magen och pepp i kroppen. En lördag kväll när den är som bäst. Hon tackar jag till mitt erbjudande.

Så får jag höra via Fredrik att tjejen har tänkt persa. Att hon har beställt 5:45-från start och sen ökande.

Jag som trodde jag skulle få gotta mig runt i sexminutersfart och lukta på blommorna. Fail.

 

5 Kommentarer

 • Svara
  Joanna S
  24 augusti, 2018 kl 21:44

  Ähh du hade ändå inte klarat 6-minuters fart. Det hade känts som en söndagspromenad för dig 😉

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2018 kl 19:38

   Söndagspromenader är fina ting. Får man ha picknick med sig? 🤗

 • Svara
  Gert Persson
  25 augusti, 2018 kl 12:25

  Det klarar du Anna.Du hinner ju vila en vecka efter Marathon. :)

 • Svara
  Trail & Inspiration
  25 augusti, 2018 kl 19:26

  Trodde ditt långpass-tempo gick som långsammast 5.45…? ;-)

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2018 kl 19:29

   Efter ett maraton är jag världsmästare på art springa exakt hur sakta som helst 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.