Aktuellt

Piggelina goes Kävlinge kommun

Fick frågan om jag ville ta över Kävlinge kommuns instakonto under september månad och tackade liksom ja utan att tänka.

Så nu sitter jag här med torsdagsångest och undrar vad jag egentligen ska lägga upp. Kan tänka mig att gemene man i Kävlinge inte är fullt så exalterad över löparskor, nummerlappar och svettiga löparnyllen som mina vanliga följare. Och en cappuccino värd namnet går ju inte ens få tag på i kommunen…

Lite ångest är det också att alla som lånat kontot tidigare månader är typ proffsfotografer. Utan bilder på kapade hårfästen i motljus. Men någon måste ju visa verkligheten också…. eller nått!

Om du av en händelse hade råkat bo i Kävlinge kommun, vad hade du velat se en bild på då…?

0

7 Kommentarer

 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  31 augusti, 2018 kl 08:14

  Ta tillfället för tusan! Solklart ska du lägga upp bilder på motionsspår, idrottsplatsen, simhallen, bowlingbanan osv. Och för att det ska bli riktigt trovärdigt och seriöst måste ju varje attraktion testas, gärna flera gånger och självklart på arbetstid. Inget slarv med det, det är ju ändå kommunens konto😃😃

  0
 • Svara
  A-mamman
  31 augusti, 2018 kl 09:08

  Jag vet INGET om kommunen så för mig är allt nytt :) Någon staty, eller park, eller fin fasad kanske finns någonstans, en å, en strand eller ett maffigt träd?

  0
 • Svara
  Mia
  31 augusti, 2018 kl 11:14

  Vilket ärofyllt uppdrag! Eftersom just DU har fått uppdraget vill jag se mycket av DIG. Det spelar ingen roll om det är selfies utan hårfästen. Jag vill se dig springa i och utforska vackra miljöer som om du av någon anledning har en relation till. Och så berättar du om den relationen. Blir bra det här!

  0
 • Svara
  Johanna
  31 augusti, 2018 kl 11:36

  Wow, nu har du din chans :)
  Roligt uppdrag iaf.

  0
 • Svara
  Gert Persson
  31 augusti, 2018 kl 11:55

  Kommunen vill nog att du skall vara som vanligt.Att gemene man skall få lite
  omväxling och bli sunda och sportiga.

  0
 • Svara
  kajsarosenberg
  31 augusti, 2018 kl 19:10

  Dina favoritplatser gällande löpning och träning. 😊

  0
 • Svara
  Joanna S
  31 augusti, 2018 kl 19:55

  Månadens tema alltså hälsa, träning och välmående Kul :-D Passa på att göra reklam för olika löparspår i Kävlinge Kommun (skog, hav, åkermark) samt för bästa gymmet Nordic Wellness ;-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.