Aktuellt

Jag och Markus

Jag och Markus fyller år nästan samma dag. Han firar genom att varje år anordna Markusloppet som är en galet kul historia. Jag firar med kalaslångpass inklusive sällskap och tårta, fast bara vart femte år.  Ibland krockar vi dessvärre, och i år är det dags.

Snart släpper han sina platser och jag vill så gärna vara med. Samtidigt som jag vill återuppleva mitt långpasskalas från 2013. Hans lopp är 50 k, och så många kilometer fyller jag ju faktiskt inte än på ett tag. Och kanske verkar jag konstig om jag  bara tvärstannar vid 45 km, sliter upp en tårta ur ryggan och vägra fortsätta.

Så nu är frågan. Ska jag göra min grej?  Eller hans?

Tar jag hans behöver jag bara hosta upp lite pengar, ta på löparskorna och åka till Skrylle. Jag missar förvisso tårtan och själva firandet men slipper planera en massa.

Men samtidigt, planerandet är ganska kul. Och lägger jag det som ett par kortare rundor kan fler av mina vänner vara med. På en eller flera. Alla hostar ju inte upp 45 km en random lördag.  Och därmed är hjärncellerna igång. Hur ska jag ro ihop det här? Var ska vi vara? Hur ska logistiken fungera? Och hur får man in cappuccinon? Alltså jag behöver nog ta ledigt från jobbet…

Hur hade du gjort?

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  24 augusti, 2018 kl 08:33

  Hm. Tål att tänkas på. Men jag hade nog valt min egen grej om jag hade kompisar som jag vet hängde på. Lite oklart i mitt fall, men du verkar ju ha bra förutsättningar. Kör ditt eget!!

  0
  • Svara
   Anna
   24 augusti, 2018 kl 22:27

   Jag hoppas någon vill hänga på. Annars känns det ju lite fail. Om man struntar i Markus och sen vill ingen leka och man får springa 45 kilometer alldeles själv. Nej fy vad tragiskt. Måste kanske göra lite research innan jag bestämmer mig…

   0
 • Svara
  Mia
  24 augusti, 2018 kl 13:02

  Oj, den här var klurig… Men ta du ledigt från jobbet och kör din egen grej! :)

  0
  • Svara
   Anna
   24 augusti, 2018 kl 22:28

   Det känns så i hjärtat. Så det blir nog så…

   0
 • Svara
  Ingmarie
  24 augusti, 2018 kl 21:57

  Hade nog också kört mitt eget sen har du ju 4 år igen då du kör hans!

  0
  • Svara
   Anna
   24 augusti, 2018 kl 22:28

   Precis. Så får det bli!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.