Aktuellt

Every step counts

Jag är sämst på att samla steg. Och min steg-app förtvinar nästan de dagar jag inte springer. Jag är liksom lite vardagslat. Så tipsade Malin mig om en app där mina steg förvandlas till välgörenhet. För varje dag som jag går mer än 10000 steg skänker Scholl, via Röda Korset, pengar motsvarande en måltid till människor i nöd. Fint så.

Appen heter Every step Counts och du kan läsa mer och ladda ner den här.

Idag kommer någon att få en måltid av mig. Hade den blivit större med antalet steg skulle det ha blivit värsta skrovmålet, för det är långpass på agendan. Sommarlångpasset fortsätter nämligen, och det är dags för del 3: Häljarp-Barsebäck/Lödde. I 35 grader och stormande motvind. Hallå, vem tänkte nu?

Jag hoppas maten kommer någon nytta i alla fall. Så har jag inte svettats bort helt i onödan…

0

1 kommentar

  • Svara
    Mia
    9 augusti, 2018 kl 13:19

    Är helt säker på att din svett blir till en välbehövlig måltid för någon. Vilken otroligt bra grej!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.