Aktuellt

Prickelina

Jag driver numera inte en löparblogg utan en blogg om kroppsknottror. Därav namnbyte på ingång. Prickelina alltså. Världens mest spännande blogg.

Att ha prickar på kroppen är en intressant upplevelse. Först försöker man hitta en läkartid och hamnar på plats 23 i kön. Efter trettio minuter är jag fortfarande på plats 23. Inser att vårdpersonalen har en lång fikarast och lägger på.  När jag ringer upp två timmar senare kliver jag rakt in på en tjugondeplats och får dessutom möjligheten att bli uppringd. Den tar jag.

Ytterligare fem timmar senare sitter jag på ett fullsmockat tåg. DÅ ringer telefonen och jag får avhandla mina prickiga bekymmer inför en tjuvlyssnande tågkupé.

-Alltså jag har röda kliande utslag…

Känner hur alla öron liksom spetsas! Försöker prata så tyst jag kan men lyckas bara måttligt…

Skriver en rad på Facebook om min pinsamma situation, och på nästa station kliver en kompis på som naturligtvis hunnit läsa min statusuppdatering. Hon ropar högt och ljudligt:

– Hej Anna! Får man sitta här eller smittar du?

Nu vågar jag inte åka tåg mer.

Prickelina it is.

I morgon kommer ni att kunna läsa hur det känns att spinna i långärmat.

Prickelina – bloggen om prickar. Bloggen du inte visste att du saknade.

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  2 maj, 2018 kl 20:28

  Förlåt, men jag kan inte låta bli att skratta. Vilket roligt inlägg. :-D

  0
 • Svara
  Ingmarie
  2 maj, 2018 kl 23:19

  Kliar de? Svullet? Fick du någon tid? Det ser ut som och låter som nässelutslag. Kommer du till läkare kommer hen nog de ge dig några anti-histamin/cortison-piller och ev. cortisonsalva. Det kommer bli bra! KRAM

  0
 • Svara
  Isabelle
  3 maj, 2018 kl 09:27

  Haha du är bäst =) Hoppas eländet försvinner fort. Låter absolut som nässelutslag.

  0
 • Svara
  annelitenmottanteliten.blogspot.com
  4 maj, 2018 kl 10:19

  Äh, varför ska du ha långärmat över prickarna? de kommer bara att klia ännu mer när de är varma (är min erfarenhet). Nåja, jag hoppas du kommer på vad det är… Jag tror på Ingmaris diagnos, men frågan är då vad du reagerat på.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.