Aktuellt

Livet som prickig

Livet som prickig fortsätter. Igår testade jag vilken av träningsformerna Booty Move och spinning som lämpar sig bäst i heltäckande klädsel, och ikväll har jag utvärderat om prickiga ben är snabba ben.

Slutsatser:

Booty move kan ha världens fulaste namn men det funkar i långärmat. Svetten dryper liksom inte. Heltäckande brallor är till och med en fördel om man inte vill ha en bonusrakning av benen med det tjocka gummibandet runt vaderna… Recension av passet får ni en annan dag. Måste smälta intrycken!

Spinning/cykel funkar inte alls i långärmat. Bara tanken på svettbonanzan får mig att tänka om och blotta min prickiga lekamen. Men vad fasen, de har sett mig i body och med brallor ut och in, de klarar nog lite prickar också!

Huruvida prickiga ben är snabba ben vetetusan. Jag blir i alla fall ordentligt trött vid måttlig fart. En lagom skojsig upptäckt med bara 30 dagar till maraton. Efter avklarade trösklar blir jag uttvingad på en sprint-orienteringsbana. De prickiga benen får därmed cruisa runt och leta kontroller på lekplatser och i papperskorgar, något som visar sig vara en ganska spännande uppgift. Förutom den lilla detaljen att jag tror att kontroll elva kommer efter sjuan, och därmed hoppar över ett par kontroller och får springa tillbaka och göra om.

Och jag som brukar säga att jag har mattehjärna… (men man kan väl alltid skylla på prickarna???)

Nu fyrdubblar jag (på doktorns inrådan) medicindosen och hoppas bli len som en nyfödd! Stay tuned…

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Lomma-Eva
  4 maj, 2018 kl 06:40

  Du är bara för skön med allt du delar med dig av, I love your blogg😁! Och håller tummarna för att de dumma prickarna ger sig snart!

  0
 • Svara
  andreas
  4 maj, 2018 kl 10:16

  Vilken är din nya favorit film? 101 dalmatinerna
  Vilket är ditt nya favvis pålägg? Prickig korv
  Vem kommer först till jobbet? Anna, till punkt och pricka

  0
 • Svara
  Mia
  4 maj, 2018 kl 14:45

  Jag har ju orientert lite och t.o.m. tävlat. Sprint var aldrig min grej. Kunde inte tänka snabbt och hålla koll på löparbenen samtidigt….

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.