Aktuellt

Långpasscravings

Jag har långpass-cravings. Alltså lång-långpass-cravings. Eftersom demonstrationer ändå inte är min grej hade väl just den typen av cravings kunnat passa bra en ledig dag som denna.  Men såklart sitter jag här med tonvis av snuva och nysattacker som får dammråttorna att springa och gömma sig. Jag har dessutom gett frasen ”prickigt sommarskinn” ett ansikte. Eller en arm…

Jag har aldrig varit känslig mot pollen förut. Därför vet jag inte om jag är förkyld eller allergisk. Ett långpass vågar jag mig därför inte ut på. Det blir en standardrunda för att känna på kroppen, och förvåningen är stor när jag upptäcker att jag dagen till ära utrustats med ett par fjäderlätta ben. Därmed stryker jag förkyld-teorin och chansar på att jag är allergisk. Mina armar verkar inte heller särskilt förkylda:

Men jag kan inte sluta tänka på det där långpasset jag snuvades på. Hur och när ska det ske? Jag har så många idéer att jag hade kunnat springa långpass varje dag under lång tid framöver.

Till tomatens hus för tomatpajslunch och inköp av tomatplantor. (Helst inte samma pestiga upplevelse som sist jag gjorde det…)
Till och från och runt Lundaloppet 
Från orienteringstävling i Trelleborg till glass & cappuccino-stopp hos Aldo i Skanör
Landskrona-Helsingborg. En klassiker. Med målgång i pannkaks-os på Koppi.

Hur många dagar är det egentligen kvar på veckan? Och varför har ingen uppfunnit ”dag efter helgdag” och Annandag Första maj?

6 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  2 maj, 2018 kl 06:14

  Lite sådär ser jag ut på mina armar med till och från. Vi kan bilda klubb. :-P

  • Svara
   Anna
   2 maj, 2018 kl 21:29

   Prickigklubben liksom! Fast går det över av sig själv? Vill ju inte vara ständig medlem… :)

 • Svara
  Erika - Löpningen & jag
  2 maj, 2018 kl 06:59

  Det där låter och ser ju ut som allergi, hoppas du slipper någon allvarligare variant!
  Jag fnular också på långpass (blev mer sugen efter vår tur på åsen i måndags) och kikar lite på sträckan Höganäs-Helsingborg. Har du sprungit där? :D

  • Svara
   Anna
   2 maj, 2018 kl 21:31

   Nej, bara ner till Viken på loppet här om veckan. Men kan inte tänka mig annat än att det är grymt vackert! Säg till om du behöver sälle :)

 • Svara
  Mia
  2 maj, 2018 kl 16:26

  Men hjälp vilka utslag! Ta hand om dig bara. Och jag förstår dina långpasscravings. Till och med jag planerar för långpanna nu, den fösta sedan jag gick i mål på maran i spetember :D

  • Svara
   Anna
   2 maj, 2018 kl 21:31

   Läkartid i morgon. Tills dess fortsätter jag att klia…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.