Aktuellt

Ett hemligt brev till Ida…

Träningsblogga-Ida är skadad och missar både Göteborgsvarvet och Stockholm marathon i år. Därför har hon tillfälligt sadlat om till hejarklack och gjorde det med snyggaste skylten i Göteborg.

På Stockholm marathon kommer hon hänga i Asics Frontrunners cheering zone och rodda musiken. I ett instagraminlägg tidigare i veckan frågar hon vilken musik vi önskar och förslagen haglar. Själv har jag inte svarat, även fast jag vill.  För jag skäms lite…

Mitt starkaste musikminne från marathon kommer inte från Avicii även om jag spinnar fruktansvärt hårt till hans musik. Det som fått mina armhår att resa sig är av mindre socialt accepterat slag. Vi snackar dansband. Därför vågar jag inte skriva något på insta utan skriver i stället ett hemligt brev till Ida. Here goes:

Hej Ida!

Din skylt var grym i lördags och jag hoppas på en minst lika fin nästa helg. Du är verkligen precis lika bra på att designa skyltar som på att springa. Ja nu fjäskar jag igen…. För att få med en låt på din spellista till Stockholm.  Jag vågar inte skriva det på Instagram. Tänker att jag ska bli mobbad och utfryst. Att folk ska tycka jag är konstig. Därför skriver jag ett litet brev i hemlighet. Oss emellan liksom. Så ingen behöver veta vem som är orsaken till låtvalet. 

Jag går igång på dansband. Får ståpäls och springer fort. Men inte vilket dansband som helst. Det är BLACK JACK vi snackar. Inget stoppar oss nu (inatt inatt). Får jag den vid 35 kilometer vet jag att jag överlever de sista 7. Det hade varit guld. Jag är väl där kring tresnåret…. 

Med vänliga hälsningar

Anna the dansbandsnörd

0

16 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  26 maj, 2018 kl 17:16

  Dansband är mycket bättre än man tror. (Jag har börjat lyssna på det på senare år, även om jag lyssnar på annat också). Har jag blivit gammal? :-o Haha! :-D

  0
  • Svara
   Anna
   28 maj, 2018 kl 22:09

   Nejdå, dansband är superhippt! Eller nått… :)

   0
 • Svara
  Sara Borg
  26 maj, 2018 kl 19:30

  😂😂😂 Alltså jag dör va roligt. Ps. Gillar också den låten. Ds. 😂😂😂

  0
  • Svara
   Anna
   28 maj, 2018 kl 22:11

   Haha! Och vilken bra musiksmak du har :)

   0
 • Svara
  Hopihopi
  26 maj, 2018 kl 21:21

  Dansband är bäst! Hälsningar en annan nörd 😀

  0
  • Svara
   Anna
   28 maj, 2018 kl 22:00

   Vi verkar ju vara jättemånga nördar härinne. Trodde jag skulle bli hånad och skrattad åt, men det verkar ju som dansband är da shit :) Vem kunde ana det liksom!

   0
 • Svara
  Hannas krypin
  27 maj, 2018 kl 06:17

  Fast den låten är bra! :-)

  0
  • Svara
   Anna
   28 maj, 2018 kl 21:59

   Haha, underbart att någon håller med! Då måste det ju vara sant!

   0
 • Svara
  Gert Persson
  27 maj, 2018 kl 11:16

  Jag lovar att jag inte skall tala om din hemlighet för någon Anna. :)

  0
  • Svara
   Anna
   28 maj, 2018 kl 22:07

   Tack Gert :)

   0
 • Svara
  Löpar-Åsa
  27 maj, 2018 kl 17:50

  Visserligen är inte dansband min grej, men när det gäller löpning och musik så finns det inga gränser. Allt som piggar upp är ok!

  0
  • Svara
   Anna
   28 maj, 2018 kl 21:59

   Tack! Då känns det bättre :)

   0
 • Svara
  Madelene
  27 maj, 2018 kl 23:01

  Ha ha, jag gillar också att springa till dansbandslåtar. Ibland lyckas jag pricka in ett långpass till P4 dans. De passen brukar vara
  så mysiga! Men schhhhhhhh! säg inget.

  0
  • Svara
   Anna
   28 maj, 2018 kl 21:58

   Jag lovar att vara tyst. Det som skrivs i bloggen, stannar i bloggen….. :)

   0
 • Svara
  A-mamman
  28 maj, 2018 kl 10:00

  Gött att känna så, att låten kan få dig i mål.

  0
 • Svara
  Cherie
  29 maj, 2018 kl 13:54

  Haha så skönt att veta att man inte är ensam om att springa bra till dansband :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.