Aktuellt

Plan B

Jag har gott om tid att fundera när jag inte tränar. Och något slags förnuft säger att 62 kilometer nästa lördag kanske inte är realistiskt. Jag filurar på en reservplan. Som måste vara minst lika kul som originalplanen…

Jag tänker i banor av Höganäs halvmaraton och Göteborgsvarv. Jag tänker 21:an på Österlen eller Köpenhamn marathon.

Att plocka bort 62 km slitage från benen öppnar upp för nya möjligheter. Plötsligt kan jag göra många grejer i stället för en. Ha kaka och äta upp. Och jag behöver inte börja mitt liv som frisk med att vila mig i form för en ultraurladdning. När man har tvångsvilat ett tag är ju vila liksom det sista man är sugen på!

Plan B kanske till och med är bättre än plan A.  Jag spånar vidare. Oavsett vilket så kommer det att bli bra. Kan det bli annat, nu när våren ÄNTLIGEN är här!

 

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  4 april, 2018 kl 21:35

  Österlen 21 förstås! Vackraste banan och så kan vi mingla i solskenet när jag har stapplat i mål nån timme eller sju efter dig :-)
  Köpenhamnsmaran låter så himla trevlig också, den hade jag velat göra om jag inte hade jobbat.

  0
 • Svara
  Ingmarie
  4 april, 2018 kl 23:03

  Österlen 22 såklart!

  0
 • Svara
  Mia
  5 april, 2018 kl 08:48

  Göteborgsvarv! Cappuccinomöjlighet! <3 Jag ska heja på min vän som kommer ner till götet och springer. Vill inte du hänga lite med oss. Vi är skitroliga!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.