Aktuellt

Första april

Första april kan vara den roligaste dagen på året. I alla fall om man har feber. Då kan man ligga i soffan i lugn och ro och låta sig luras. Fast hittills har ingen lyckats sätta dit mig.

Helsingborg Night Run förvandlades just idag till Helsingborg Knight Run med tema riddare och hästar. Tur jag inte ska dit, verkar apjobbigt att springa med en häst.

Stockholm marathon ändrar enligt Runner’s world distansen inför årets 40-åriga jubileumsmarathon. 40 kilometer får det bli. Om man tycker det är för kort får man springa saktare. Logik på hög nivå! Löparna ska enligt arrangörerna bli glada för att slippa springa de sista kilometrarna, ”det är ju redan SKITLÅNGT”!

Vasaloppet meddelar att de ska bygga en skidtunnel mellan Sälen och Mora för att kunna köra Nattvasan på dagen.  Logiskt. Och bra för kvällströtta.

Och någon lustigkurre från Lonesome Runner’s hade ”fått ett mail” från Stockholm marathon där alla deltagare uppmuntrades att bära ballong, med namn, bostadsort och intresse. För att underlätta för löparna att starta samtal längs banan. En ganska kul idé. Om det inte vore för alla ballonger man skulle få i huvudet…

Förövrigt hade jag önskat att min feber också var ett aprilskämt men så var det tyvärr inte. Så när familjen går på födelsedagskalas ligger jag hemma och mår pyton. Fyra timmars egentid kan ju verkligen vara drömmen om man har ett långpass att avverka. I soffan är det inte riktigt lika fancy. Ja ni hör, jag fiskar efter uppmuntran. Fast mest av allt kanske tips på vad jag kan tröstshoppa medan ingen märker nått

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  1 april, 2018 kl 17:07

  Kul aprilskämt! Krya på dig. <3

  0
 • Svara
  Mia
  1 april, 2018 kl 18:13

  Hade ingen aning om att det var lurdagen idag… Svalde den där med riddarna med hull och hår. Usch så pinsamt! Haha…

  0
 • Svara
  hopihopi
  1 april, 2018 kl 20:13

  Krya på dig!

  0
 • Svara
  Gert Persson
  2 april, 2018 kl 12:03

  Krya på dig.Du blev kanske smittad under spinningen.

  0
 • Svara
  Trail & Inspiration
  2 april, 2018 kl 19:34

  Nattvasan på dagen…. Haha! Åh, herregud…
  Det där med hästar lät ju lite coolt (säger jag som gammal stalltjej). Och ballongerna! Typ röd ballong för upptagen, grön för singel? Hahaha! ;-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.