Aktuellt

Passat på!

Mitt bland vintrigaste vinterdagar slår vädergudarna om och kastar in sol och vårvärme. Då är det tur att man är redo. Att väskan står packad på jobbet, och att man kan spontan-slänga sig ut på en lunchrunda.

Och jag är inte ensam. Ribban måste vara Malmös löparmecka, och det kryllar av soltörstande löpare som med vårfeelings i kroppen sliter av buffar och öppnar sina jackor. Det är varmt och det känns som vår.

Men jag låter mig inte luras. I morgon ska det snöa igen. Så jag stoppar inte undan tjockvantarna för långt bort.


Löparrufs. När man glömt hårfjupp.

1 kommentar

  • Svara
    A-mamman
    7 mars, 2018 kl 10:33

    Vår och öppet vatten känns långt borta här, men det är så jag vill ha det: vinter på vinter och vår på våren! Här kan våren få komma om några veckor, när jag hunnit åka lite mer skridskor och skidor på isen, springa i snöig skog i dagsljus på helgen och kanske lurat ut barnen i någon pulkabacke. När det är sol och takdropp i dec-feb så kan jag inte njuta, det är för tidigt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.