Aktuellt

Opackad och klar

Jag tog ledigt idag. För att hinna packa…

08.15. Infinner mig i cykelsalen. Råkade visst ta på mig ett vik på min packdag. Många nya ansikten och jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Kanske brukar de spinna lugnt på morgnarna. Kanske är de inte vana vid en morgonpigg instruktör som struntar blanka fasen i den arla timmen. Skeptiska ansikten, som alltid när man träder in för någon annan. Tar  minst en kvart innan de mjuknar, men sen mjuknar de med besked. Eller mjuknar är kanske fel ordval, de är hårda som granit! Vilket gäng. De kör så det ryker och efteråt undrar de om jag inte kan vicka fler fredagar… Vilken boost! Let the fredag continue!

10.00. Blir lite kaffesugen så där efter cyklingen och plötsligt har bilen liksom kört åt fel håll. Jag befinner mig i Lund på bästa kaffetid och råkar ramla in på Love Coffee. Bara sådär. Väskan står opackad där hemma och väntar medan jag njuter glidarliv.

10.30. Scrollar Facebook till kaffet och ser att Kristina Palténs bok ska vara släppt idag. Kristina träffade jag som hastigast på Ursvik Ultra för många år sedan. En galet sympatisk tjej som sprungit genom Iran. Att läsa om hennes äventyr skulle vara värsta bästa flygplanssysselsättningen i morgon. Och plötsligt styr benen mot bokhandeln.

10.35. Boken inhandlad och när jag borde gå mot bilen slår det mig att jag borde köpa en långärmad löpartröja. Det snöar ju för tusan! Dessutom är det är ju bara en smärre omväg. Och resväskan går ju ingenstans…

10.45. Traskar in på Löplabbet och börjar prata lopp med Löplabbet himself – Mats. Vi pratar så länge att jag nästan glömmer varför jag gick dit. Dessutom fastnar jag oroväckande länge vid löparskorna men lyckas slita mig innan de anfaller mig. Provar ett par tröjor och kommer därifrån med en ny lysande Craft. Den något flashigare Nike-tröjan gick bort pga stor i halsen. Det är ju snöstorm ute….

11.15 Lyckas slita mig från snygga skor och trevliga samtal, och på vägen mot bilen inser jag att jag saknar både hårklämmor och strumpor. In på Åhlens och blundar för att slippa se alla snygga kläder som skulle varit kul att prova.

Snart ska jag börja packa.  Måste bara ta mig hem först. Via ICA och mina panikinköpta tights.

11.50. Hemma. Fast… är det inte nu man ska äta lunch?

12.30. Redo att börja packa.  Löparkläderna går ganska fort. Tar typ allt jag äger. Det  överblivna och mikroskopiskt lilla utrymmet till vardagskläder kräver sin prioritering.  Vara snygg eller bekväm? Vara varm eller kall? Duschkräm eller nagelsax…

12.50. Ger upp. Bloggar lite i stället.

13.30 Just ja. Naprapaten. Det var nu jag skulle vara färdigpackad. Så att jag kunde ansluta till familjens fredagsfika direkt efter naprapatbesöket, kunna ta fredag och slippa ha packandet hängande över mig. Det var ju därför jag tog ledigt. Men något gick fel och hälften är ännu opackat. Vi hoppas det löser sig.

För i morgon checkar jag ut och lämnar landet. Såklart får ni uppdateringar längs vägen. På bloggen såklart men lite frekventare på instagram. Vill ni se hur jag reder mig på min semester i regn gör ni klokt i att följa mig där:  @annanystedt it is!

Vi hörs!

0

1 kommentar

  • Svara
    Lisa
    17 mars, 2018 kl 12:58

    Vet inte riktigt var du ska men ha det så kul på resan! Hoppas det är en löparresa!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.