Aktuellt

Nöjd kund goes Åre

Springtime skickade ut en enkät för att undersöka kundnöjdheten på resan. Strategiskt rätt att skicka ut den när vardagen precis slagit en hårt i ansiktet. När SMHI lovar snö och buffén liksom inte står på bordet längre. Tro tusan att man längtar tillbaka och bara hostar upp positiva kommentarer då! Så det gjorde jag.

För efter sjunde gången är jag fortfarande lika nöjd. Allt är liksom tipptopp. De enda jag egentligen hade att önska var att byta plats på löparveckan och någon random dansvecka, så vi löpare också kan få lite värme…

Och medan jag sneglar tillbaka på bilder från bergspasset sitter Fredrik bredvid mig och väger konstiga saker på en våg. Det jag ser i min ögonvrå är ett ställ till gasolburk, en lättviktshandduk på 35 gram och en första-hjälpen-påse på 88 gram. Piezotändaren till köket går loss på hela 14 gram och skulle kunna vara droppen som får ryggsäcken att svämma över.

I nuet lever ingen. En i gårdagen och en i framtiden. Fast med tanke på hur spännande framtiden ser ut tar jag gärna ett skutt direkt dit. Utan att passera snön…

Det är till Årefjällen vi ska med grejerna. Och det roliga är att hur många gram han än sparar kommer han aldrig väga paketet med Ballerinakex. Det har liksom fripass. Jag hade hellre tagit med kaffemaskinen…

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  27 mars, 2018 kl 11:17

  Oh låter spännande med Åre! När åker ni? Har ni plats för en till? Fast jag väger nog för mycket… Mer än ett ballerinakexpaket i alla fall.

  0
  • Svara
   Anna
   27 mars, 2018 kl 15:05

   Midsommar! Om du klär ut dig till ett paket ikaffe är du välkommen 😀

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.