Aktuellt

Let’s go ape in my cabana

När man har värsta förstärkaren i vardagsrummet. Mittemellan nummerlappar, buntband, saxar och tält. När man pluggar i den trådlösa mikrofonen och den faktiskt fungerar. När hela jag blir en popstar och brölar Let’s go ape in my cabana så att fönstren börjar vibrera.

Då börjar barnen tycka att det räcker med Stävie Trail. Att det inte är så himla hippt att vara funktionärsbarn. Att bli väckt av en tragisk melodifestivallåt och dessutom snubbla på 10 lådor bananer på vägen till öronpropparna.

Men hav förtröstan kära barn. I morgon kväll är det över. Då ska jag bli mig själv igen. Ni ska få besittningsrätt över era egna rum. Ni ska slippa ha vetebullar i sängen och bo i något som närmast liknar en knarkarkvart.

I morgon är det över. Men först ska vi ha det sjuhelsickes trevligt. Jag är laddad nu. Nu väntar belöningen för slitet. Rosen på tårtan och grädden i handsken. Nu smäller det snart. Jag blir pirrig i hela magen när jag tänker på det!

0

1 kommentar

  • Svara
    Ingmarie
    3 mars, 2018 kl 18:48

    Jag tycker det är helt fantastiskt hur ni fixar! Och det blir succe på succe! Heja er!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.