Aktuellt

De säger att det är påsk på G

Alltså det är redan påsk fast jag knappt fått ner juleljusen. Och än mindre tagit in studsmattan och utemöblerna från förra sommaren. Förra påsken gjorde jag alla fel. Ska se om jag lyckas bättre i år.

Mitt problem är att jag inte är så förtjust i påskgodis, och påsk-chips har ingen haft vett att uppfinna. Det är aldrig heller någon som gör en kycklingformad croissant eller latte art i form av en påskhare i cappuccinon. Så vad ska jag då fylla min påsk med?

Jag tänker spontant på långa härliga pass i solen. Lite blommor och fågelkvitter på det, och lyckan hade varit fullständig. Men någon la påsken i mars och massakrerade min fot! Hur gick det till liksom? Så jag får satsa på ett sjuhelsikes roligt påskägg. Om jag fick välja skulle det innehålla:

  • prenumeration hos naprapaten
  • sol
  • en träningshelg i vår
  • ett bord på Fäviken i sommar
  • ett par trisslotter med miljonvinst på
  • en bit banoffeepaj

Inser att det kommer bli lite kladdigt i ägget men en kladdig miljonvinst gör mig absolut igenting! Bring it!

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.