Aktuellt

Nyårslöften

Själva grejen med nyårslöften är att man inte lyckas hålla dem. Därför kör jag samma nyårslöften som de senaste tre åren:

 1. Tugga mindre tuggummi.
 2. Dricka mer vatten.
 3. Få en timmes frisk luft per dag.

Jag dricker typ ALDRIG (utom cappuccino) och finansierar hela tuggummibranschen med mitt tuggande. Gärna två åt gången. Löftet går ut på att ta ETT tuggummi och ETT glas vatten istället för två tuggummin. Så slår jag två flugor i en smäll. Jag brukar fixa detta löfte fram till lunch den första januari…

Friskluftslöftet är lätt att infria de dagar jag springer. I övrigt är jag en inomhusråtta som helst aldrig går utanför dörren. I alla fall så här års. Brukar klara första januari med en promenad och andra januari med en löptur. Det är sen som utmaningen börjar. Ska jag fixa den tredje januari och därmed slå världsrekord i hur länge jag håller ett nyårslöfte?

Jag kommer inte sluta äta croissanter eller börja med någon fancy diet. Jag kommer heller inte börja träna. För man kan inte börja med något man aldrig slutat med.

Däremot ska jag försöka hålla mig skadefri och dricka så många cappuccino jag bara orkar.

Vad har du får mål med nästa oskrivna och sprudlande färska år?

 

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  1 januari, 2018 kl 13:39

  Jag har försökt sluta med tuggummi.Helt omöjligt så jag accepterade i stället. ;-)

  0
  • Svara
   Anna
   2 januari, 2018 kl 15:47

   Jag brukar acceptera den tredje januari. När jag insåg att det inte gick i år heller. Men om jag la alla mina tuggummipengar i en spargris hade jag snart kunnat åka med dig till australien….

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.