Aktuellt

Kladdigt

Har tillbringat ytterligare en eftermiddag med färgburkar i skogen. Markerat den bana som jag varit med och uppfinna – Stävie Trail.

Det är bitvis krig i skogen. Någon har gått loss med de fulaste orange pluppar men vi försöker vinna kriget med snygga gula och osynliga reflexer.

Men inte bara träden blir gula, allt blir gult. Överdragsbyxorna,  Peak performance-jackan och favoritvantarna. Fredriks hoodie och halva bilen. Hädanefter kommer vi aldrig springa vilse i vår egen bil…

Nu återstår en tredjedel innan det går att hitta hela vägen runt. Tror jag. Om det funkar i verkligheten vet vi på onsdag kväll. Då premiärspringer vi reflexen.

Alla som hittar runt får glögg och pepparkakor. Har vi slarvat med markeringen är det risk att vi som hittar får ont i magen…

7 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  9 december, 2017 kl 20:50

  Och ni kör väl på Löpningens Dag? :-)

  • Svara
   Anna
   10 december, 2017 kl 17:10

   Jajamensan. Då blir det vanlig provlöpning. Utan mörker :)

 • Svara
  Mia
  9 december, 2017 kl 22:38

  Vad är det för stollar som blaffat på med orange?! Alltså, du är bra på att sälja in det här loppet… ;)

  • Svara
   Anna
   10 december, 2017 kl 17:11

   Jag gör mitt bästa :) Komsi komsi!

 • Svara
  carlssonkarlsson
  10 december, 2017 kl 12:12

  Hm, ska man kladda i naturen bör man göra det så det blir både snyggt och användbart även efter evenemanget. Min hemmaskog ser sorglig ut med gula kladdiga ”L” på både träd och berghällar, efter någon tävling eller aktivitet som varit för flera år sedan. Förtar faktiskt en del av min naturupplevelse.

  • Svara
   Anna
   10 december, 2017 kl 17:12

   VI har försökt vara så diskreta som möjligt. Små fyrkanter och (i dagsljus) osynliga reflexer. Vi fick provmåla för att få ok från kommunen. Gissar att de orangea blafforna inte bemödat sig med det :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.