Aktuellt

Ansökan om tillstånd

 

Bästa Högerben,

Jag ansöker härmed om dispens från mitt modesta löpande och önskar undantag för 23 kilometer under morgondagen.

Motivering: det är för en god sak. Jag ska springa in pengar till BUS i Lund.

Jag har sparat mig hela veckan för att göra dig glad. Tränat alternativt. Till och med vilat.

Att springa i morgon må vara korkat, speciellt som det ska regna och att jag ska på 40-årsfest ikväll. Men det är tradition, och traditioner är till för att följas. Det är ju rätt korkat att äta prinskorvar på årets mesta högtid också. Eller ta på sig lösskägg, titta på Kalle Anka, och stoppa mandlar i gröt. Traditioner är sånna. Inte alltid logiska. Men man vill ju ändå göra dem. År efter år. Därför kommer jag att springa. Med eller utan dispens.

Och hoppas du inte gnäller för mycket.

Tack på förhand.

1 kommentar

  • Svara
    Mia
    2 december, 2017 kl 21:47

    Kommer gå fint fint det där. Snackade en stund med ditt högerben i förmiddags och hen(?) var ytterst positiv!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.