Aktuellt

Mingel-onsdag och partyträd

Ingen som följer mig på insta har nog missat att den här dagen har kretsat kring Helsingborg.  Vi snackar cappuccino på Koppi och marathonmingel på Löplabbet. Kan en helt vanlig onsdag bli bättre? Ja faktiskt. För jag sprang också. Under Kävlinges snyggaste träd. 

Laddar för minglet med en galet god havrecappuccino på Koppi innan jag ställer mig i kön som ringlar utanför Löplabbet. Hejar på kända ansikten och tjuvlyssnar på marathonprat. Inne i butiken råder full kaos. Det är folk överallt och jag orkar inte ens tänka tanken på att kolla in kläderna som för dagen är kraftigt rabatterade. Fokuserar på människorna i stället. Många kända ansikten och trevliga snack. Och några galningar som springer järnet på ett löpband i ett försök att vinna en brödrost.

Klockan 17.45 är det dags för mig att inta mingelsoffan i live-studion. (Fast när jag ser bildbeviset ovan inser jag att det var en pinnstol…)  Får ett kort snack med Simon om varför jag anmälde mig till den första Helsingborgmaran, och vad som lockar mig mest efter målgång. Det ena svaret hittar jag senare här:

När jag kommer hem och har ätit middag är klockan 21. Typ läggdags för en pensionär. Men det är något som saknas. Hela jag är boostad med löpning men jag har ju liksom inte sprungit. Lurar med mig dottern som cyklande livvakt och ger mig ut på en testrunda, ordinerad av sjukgymnast.  Ena dagen springer jag klockan 02 och andra dagen efter 21. De ena lika otippat som det andra.

Väljer vägen förbi Kävlinges snyggaste träd och avslutar en festlig dag med värsta bästa blingblinget.

5 km in på löparkontot. Nu är det bara 37 kvar till ett marathon. Heja Högerbenet!

6 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  1 november, 2017 kl 22:41

  Ja HURRA HURRA HURRA för högerbenet!

  • Svara
   Anna
   2 november, 2017 kl 06:33

   Jag hurrar inte än. Men det blev inte värre :)

   • Svara
    Ingmarie
    2 november, 2017 kl 21:05

    Då hurrar vi för det!

 • Svara
  Johanna
  1 november, 2017 kl 23:13

  Vad härligt! Och jaa nu är ju anmälan öppen – måste in och anmäla mig genast!

  • Svara
   Anna
   2 november, 2017 kl 06:33

   Jaaaa! Såklart!

 • Svara
  Mia
  2 november, 2017 kl 11:41

  Alltså, man borde ju bo i Skåne. Det är där allt roligt händer! Skulle inte mäkta med att gå på mingel med jätten Göteborgsvarvet…brukar till och med skicka en ”hjälpreda” till mässan, på grund av det är för mkt folk för min smak… :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.