Aktuellt

Inga tiotusen steg

När det är sol måste man gå ut. Det är sedan gammalt. Utnyttja de få strålar det här landet erbjuder så här års. Så det gjorde jag. 

Bästa tjockunderstället på. Dunjacka. Dottern i kortärmat. För hon ska springa och bli så där skönt varm inifrån. Promenad är också vackert, men någon värme skapar det inte. I alla fall inte om man stannar och fotar var tredje meter. Observera Fredriks stora handskar. Det är detaljerna som gör bilden…

Världen blev plötsligt röd och jag bestämmer mig att slå mig ner. Väljer med omsorg vilket ben som ska vara mest böjt. Ett högerben böjer man inte så lätt.

Skuttar upp på en jätterot. Flashar med min snyggaste underställströja och ett par åttiotalsjoggingbyxor av skönaste modell. Skutta och flasha i all ära men mest håller jag tungan rätt i mun, för att inte ramla ner. Vore ödesdigert för ett Högerben.

Blickar ut över Odensjön. Det är så brant att jag får hålla i mig i ett träd. Det kittlar i löparbenen. När jag kan springa ska jag springa här. Tills dess ska jag försöka samla 10000 dagliga promenadsteg. Det verkar omöjligt. En vanlig löpningsfri dag får jag ihop 5000 om jag har tur, och hela 43 igår!

Jag får komplettera dagens skogstur med en shoppingrunda till ICA. Ändå saknas 300 steg. Jag skulle nog inte stannat och fotat så mycket…

7 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  8 oktober, 2017 kl 20:05

  Vilken härlig promenad. Jag måste också ut i höstluften. Just nu bjuder vädret dock på bara fem grader, blåst och mulet. Det känns som att hösten glömde av sig och gick direkt på vinter…..

 • Svara
  Mari
  8 oktober, 2017 kl 20:30

  Fin promenad men förstår att du vill springa =)

 • Svara
  Mia
  9 oktober, 2017 kl 11:06

  Jäkligt seriös fotopromenad måste jag säga. Ser höstljuvligt ut, men jag huttrar också och kommer så att göra fram till juni…

 • Svara
  madelein
  9 oktober, 2017 kl 11:35

  Ser fint ut

 • Svara
  Andreas
  9 oktober, 2017 kl 16:13

  Du är inte ensam om att få kämpa för att komma upp i steg en jobbdag utan löpning 😂

 • Svara
  Trail och Inspiration
  9 oktober, 2017 kl 20:38

  Alltså, vad menar du. 43 steg, nä….? *trög?* Haha! 😂

  • Svara
   Anna
   9 oktober, 2017 kl 21:45

   43 steg. Plus säkert några fler här inne när jag inte hade telefonen med mig. Typ från soffan till toaletten till köket…. Appen sitter i telefonen alltså, har inget flashigt band runt armen :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.