Aktuellt

40-årsfest

Vi ska på 40-årsfest. Vi har varit anmälda sedan länge och nu är dagen här. När alla förberedelserna är gjorda. När allt ska stämma och kroppen ska hålla hela vägen… 

Att förbereda sig för 40-års fest är mycket lättare än att förbereda sig inför ett lopp. Man måste förstås välja kläder, men eftersom jag typ bara har ett par människokläder är proceduren snabbt avklarad. Jag behöver inte fundera om jag ska ha turkosa, eller rosa strumpor. Färgskalan är på något vis enklare när det vankas fest. Svart. Jag behöver heller inte ha beslutsångest över vilka skor jag ska ha, vilka som ger skavsår och vilka som känns bäst efter ett par timmar. Det finns nämligen bara ett par i garderoben… Problemet är snarare att just det paret inte är något jag vill ha på mig!

Kolhydratladdningen är densamma. Det är viktigt att man har energi till spektaklet oavsett om det vankas lopp eller fest. Därför har jag laddat med mat-turism i Malmö. Fyllt mina depåer så att jag ska orka längre än klockan 20 ikväll.  Sen hoppas jag på bra energistationer längs vägen, och då helst inte saltgurka och buljong.

Starten går kl 19. Jag har planerat att besöka bajamajan hemma så att jag inte behöver komma så tidigt. Jag tänker mig bra stämning i starten, peppig musik och trevliga deltagare. Jag tänker jag efter en tid motsvarande ett marathon känner mig ungefär så: trött och lite sliten. Kanske lite ont i fötterna, men förhoppningsvis har jag inte saltkristaller i hela ansiktet.

Troligen får jag ingen guldfilt vid elvasnåret men en fleecefilt och tofflor hade varit skönt. Kanske resterna av en gammal snitt som belöning för att jag tog mig i mål.

Eller mål och mål förresten, festen lär inte vara slut där. Bara min fest.  Jag tänker inte köra någon Ultravasa så där på en lördag.  Man är ju inte 23 längre…

4 Kommentarer

 • Svara
  Sarah Jaxell
  14 oktober, 2017 kl 21:18

  Attans att jag inte blev bjuden! Kan ha blivit årets tillställning! 😂😂

 • Svara
  Sarah Jaxell
  14 oktober, 2017 kl 21:18

  Hälsa alla!

 • Svara
  A-mamman
  15 oktober, 2017 kl 21:54

  Vilken fin bild på familjen!

 • Svara
  Lisa S
  16 oktober, 2017 kl 17:05

  Vilken fin familj du har! Kramen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.