Aktuellt

Inte ropa hej

Var lite kaxig och kände mig som vanligt häromdagen. Sånt straffar sig.

Målbilden och kampen mot klockan

Ska bara ut på ett sånt där livsviktigt ärende över lunchen och mitt i ett älgakliv hugger det till. Som en stöt från ryggen, via säte och ljumske till insida lår. Kabooom! Haltar fram som en tant modell gammal och undrar vem fasen som stal min käpp?

Det var igår. Panikbokar massage men massören ställer in. Så här sitter jag. Med en nerv som då och då kommer i kläm. Samtidigt som Helsinborg marathon räknar ner varje sekund i sociala medier. Skapar förväntan, pepp och pirr i magen. För den som är up and running.  Jag blundar och låtsas som det regnar.

Det blir en kamp mot klockan. Och så håller vi tummarna för många avbokningar hos skånes allehanda reparationspersonal…

Men jag låter mig inte stressas. Nio dagar är en evighet.

18 Kommentarer

 • Svara
  Karoline
  24 augusti, 2017 kl 20:59

  Åh vad jag önskar att jag var massör och kunde hjälpa dig!! Skulle ha släppt allt för att få dig fit for fight!! Men tyvärr kan jag bara be för att någon kan hjälpa dig. Ruskigt typiskt att detta händer nu, men än många dagar kvar innan start. Håller tummarna för dig!!!

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:22

   Och efter att ha varit hos en massör önskar jag att du vore naprapat, för det behövdes visst lite av den varan också! Finns ingen speedutbildning så du är klar till i morgon? :) 8 dagar kvar!

 • Svara
  Hanna
  24 augusti, 2017 kl 22:09

  Håller tummar och tår att det går över.

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:22

   Tack för tummarna och tårna!

 • Svara
  Ingmarie
  24 augusti, 2017 kl 23:29

  O no! Men du! Du har ju din egen! Fredrik har ju fixat dig förr! (För han är väl hemma hoppas jag…?)

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:23

   Han är ju inte det! Han flydde landet på sämsta tänkbara tidpunkt!

 • Svara
  Mia
  25 augusti, 2017 kl 09:59

  Nu tar du det lugnt och andas och lappar ihop dig kvinna! Du vill inte missa att för första gången i världshistorien (vilket kanske inte är sant…) springa samma lopp som jag springer… Skämtåsido. Jag hoppas det ordnar sig. Kram!

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:23

   Fatta vad jag kan supporta dig när jag cruisar fram i min rullstol och langar cappuccino längs vägen … :)

 • Svara
  Johanna
  25 augusti, 2017 kl 13:13

  Det ordnar sig, jag håller tummarna

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:24

   Tack för dina tummar! Jag hoppas dom har superkrafter!

 • Svara
  A-mamman
  25 augusti, 2017 kl 15:34

  Googla fram en naprapat i trakten!

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:24

   Har googlat sönder hela internet. Fast det var inte så enkelt att hitta med noll dagars varsel…

 • Svara
  Märta Johansson
  25 augusti, 2017 kl 21:11

  Nej! Jättedålig timing! Tur du fick tag på massör och Hoppas på mirakelfix av naprapat nästa vecka!

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:25

   Han lät jättelugn. Som att jag hade all tid i världen. Men det gör han alltid. och han brukar ha rätt. Peppar peppar

 • Svara
  ell
  25 augusti, 2017 kl 22:19

  Hahaaaaa jag har också panik införa hbg!! i måndags fick jag från ingenstans ett knasigt knä som är typ svullet och gör ont att gå på, som börjat sprida sig även till baksida lår. Vaaad gör jag nu :0

  • Svara
   Anna
   25 augusti, 2017 kl 22:26

   Dela rullstol och vinna rullstolsklassen? Fast vad fasen, åtta dagar, vi fixar det!

   • Svara
    ell
    26 augusti, 2017 kl 08:34

    Haha ^^ just nu kan jag inte riktigt gå utan att ha benet utsträckt och halta :( kör is och vila de kommande dagarna och hoppashoppas att det räcker!!

    • Svara
     Anna
     26 augusti, 2017 kl 21:54

     Heja dig! Håller tummarna för att det räcker!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.