Aktuellt

Backar!

När man vilar sig i form får man passa på att ta ut sin löpabstinens på andra. Företaget jag ska coacha har helt ovetandes lagt sitt kontor i anslutning till Malmös backparadis, och ingen är gladare än jag. Vilken lekstuga!

Lyckliga är de som får harva i backarna, testa olika lutning och längd. Vila med armhävningar och bestiga Malmös Mount Everest. Två gånger. En för träningen och en för den obligatoriska utsikts-selfien. Den man skryter med för kollegorna, som valde soffan framför löpningen!

Själv lufsar jag runt 10 lugna kilometer i anslutning till passet. Stappligt med trötta steg. Knät gör ont, låret stramar, och den där förhårdnaden på höger lilltå skriker lite extra just idag. Precis som det ska vara med fyra dagar kvar. Peppen är på topp, nu räknar vi ner hörrni!

7 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  15 augusti, 2017 kl 21:08

  Vilken magisk bild! Nästan så jag börjar få upp lite längtan efter backar igen :) Jepp, nu räknar vi ner. Eftersom jag har så mycket fritid funderar jag på att följa hela Ultravasan online, om det går?

  • Svara
   Anna
   16 augusti, 2017 kl 17:07

   Haha, det låter ju som värsta lördagsnöjet. En påse chips och en filt liksom. Lät nästan skönt… du vill inte köpa en startplats? :)

 • Svara
  Mari
  16 augusti, 2017 kl 09:18

  Härligt!! Pepp pepp :)

 • Svara
  Hanna
  16 augusti, 2017 kl 10:07

  Vilka härliga backar! Jag behöver mer backträning i mitt liv. :-)

  • Svara
   Anna
   16 augusti, 2017 kl 17:08

   Fanns hur många som helst. Alla storlekar. Värsta bästa drömmen om man varit sugen på mjölksyra. Fast nu hade jag ju mjölksyraförbud :)

 • Svara
  Mattias Skoog
  17 augusti, 2017 kl 11:32

  För en som inte är från Malmö och bara varit på besök en enda gång, vart ligger dessa fantastiska kullar?

  • Svara
   Anna
   18 augusti, 2017 kl 13:11

   Kroksbäck. Tog tåget till Emporia, därifrån var det en dryg kilometer. Bästa leklandet!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.