Aktuellt

Tisdag på en torsdag

Kortveckor och ledighet i all ära men ibland ställer det till problem. I min värld är det tisdag idag. Jag har massor med dagar kvar för att förbereda mig inför Hallands ultra på lördag. Jag kommer att hinna shoppa resorb och tvätta träningskläder. Vela bland skohyllan, panikshoppa skor, inse att jag har slut på vaselin och gels…

Eller inte. För i verkligheten är det TORSDAG, har jag hört ryktas. Torsdag innebär att jag bara har en dag på mig att sova ikapp alla missade timmar och fylla på i vätske- och kolhydratförråd.

I sociala flödena har folk redan lagt fram race-kläderna och gelsen. Tagit fina instabilder och peppat igång. Säkert har de hunnit trappa ner på träningen och sitter med pigga ben. Jag, som är ett par dagar fel på det, har tränat på som vanligt. Sprang för långt för en cappuccino här om dagen, och lite för fort på dagens flytintervaller. Tro fasen att benen känns som kola. Två dagar innan start.

Smart Anna.

Fördelen är att det är fredag i morgon. På en onsdag. Och att jag ska fira med goda kolhydrater!

4 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  9 juni, 2017 kl 10:27

  Jättestort lycka till! Vi är nog många som ser fram emot din rapport efter loppet.

 • Svara
  Mia
  9 juni, 2017 kl 13:34

  Det ordnar sig! Traktorn är ju bäst när det gäller. Kram och stort lycka till!

 • Svara
  Pernilla
  9 juni, 2017 kl 13:46

  Lycka till Anna!👍🏻☀️🏃🏼. Du är bäst oavsett hur du förbereder och laddar!!

 • Svara
  erikssonmari
  10 juni, 2017 kl 11:14

  Lycka till :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.