Aktuellt

Life is good…

Att ordna överraskningshelg för Sarah är plättlätt. Löpning, relax och mat, sen är man hemma. Fast löpningen var i läskigaste laget visade det sig.

I skogen finns nämligen farliga ting och när jag säger ordet ORMBUNKE är det dags för rundans första hjärtsnörp. Sarah hör ORM och maxpulsen är ett faktum. Det är bara början. Innan vi är klara med rundan har hon:

 • Sprungit maxtempo i uppförsbacke för att komma undan två hundar som sitter instängda i en bil…
 • Lyft en meter från markytan vid åsynen av ett livsfarligt vindkraftverk!

Efter den hårresande starten på helgen lugnar vi ner oss någonstans på landet mellan Torekov och Båstad, på mysiga Bäckadalens Växthus & Café. Efter en god lunch är vi redo att bocka av ytterligare moment på dagens to-do-list.

Iklädda badrockar modell störst i världen, gör vi oss redo för spa-häng på Torekov Hotell. Chillar vid poolen, chillar i poolen och chillar i solstolar.  Äter trerätters utomhus.

Sen samlar vi kraft till en promenad längs vattnet, och cruisar mellan fårbajsar.

Vi låtsas att vi flanerar men egentligen rekar vi löpmöjligheter.  För med det bästa av sällskap sover man inte bort en morgon vid vattnet. Morgonrunda och Organic body work står på schemat innan frukost. Då lär vi vara precis så där utsvultna som man vill vara för att orka äta HELA buffén. Två varv…

6 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  18 juni, 2017 kl 11:10

  Fniss :) Härligt!!!

 • Svara
  Sarah Jaxell
  18 juni, 2017 kl 16:49

  Tack för en fantastisk helg! Det underlättar ju när vi har rutin på åka-bort-upplägget. Vi vet när man bör äta, slappa i sängen, och hur man sprider ut varenda pinal i rummet snabbt som tusan. Tack fina vän för att du tar hand om mig! 💖

  • Svara
   Anna
   20 juni, 2017 kl 22:07

   Tack! Jag tror vi kan kora oss till världsmästare i konsten att stöka ner ett hotellrum! Tar gärna hand om oss fler gånger :)

 • Svara
  Mia
  18 juni, 2017 kl 17:28

  Vilka grymma kompanjoner ni är. Hade jag ftt den där överraskningen av någon jag samarbetat med genom åren hade jag gift mig med hen direkt!

  • Svara
   Anna
   20 juni, 2017 kl 22:10

   Haha! Jag som tänkte vi borde samarbeta och ordna någon rolig blogghappening. Fast nu känner jag ju mig nervös för Fredrik och din sambos skull :)

 • Svara
  Märta Johansson
  18 juni, 2017 kl 20:52

  Bättre belöning hade du nog inte kunnat ge henne. Låter ju hur lyxigt som helst!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.