Aktuellt

Tja tja bloggen!

Vi tappade inga bilnycklar idag. Sprang inte vilse. Gjorde faktiskt inget spektakulärt alls. Vad blir det för blogginlägg? Typ så här: 

Tja tja bloggen! Idag sprang jag och Fredrik 30 kilometer ihop. Eller rättare sagt, han sprang 29 och jag fick springa runt som en yr höna i ett random bostadsområde, för att få ihop den där sista livsviktiga kilometern.

Vi såg inga flygande tefat eller skräckinjagande djur. Vi slog inga personbästa, personlängsta eller annat spännande att rapportera om. Men jag hade för varma kläder. Det är nog första gången ni läst något så rafflande på denna blogg. För det har typ aldrig hänt förut.

Dessutom hade jag lite halsbränna. Konstiga ting på en söndag. Kan det ha varit Vita Stenens voluminösa frukost som gav upphov till denna nya upplevelse? Eggs benedict, hemmabakat bröd, lyxyoghurt med bärkompott och egengjord müsli… Lätt värt vilken halsbränna som helst.

Fredrik var inte ens gnällig och bidrog därmed inte heller med något roligt att förgylla dagens blogginlägg med. Det kan låta som vi har haft tråkigt men det är absolut inte sant. Vi hade en fantastisk runda. Men sånt blir ju ganska långtråkigt att läsa om i längden tänker jag.

Då är det kanske snäppet mer intressant att konstatera att kompressionsstrumpor inte är vardagsmat på Espresso House i Ystad. Pensionärerna stirrade som de precis sett ett UFO.

Snacka om att de såg förvånade ut när vi tog vårt tefat och flög vidare till Hörte brygga för en skön lunch i solskenet. Fast nu ljög jag lite igen. Vi tog bilen såklart, jag bara förivrade mig lite i mitt försök att göra bloggen mer spännande.

Helgen är till sin ända. Energireserverna påfyllda till max, med god mat och njutningsfull löpning. Nu taggar vi soffhäng.

11 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  7 maj, 2017 kl 19:14

  Åh, den där meningen om påfyllda energidepåer… Jag går omkring som ett åskmoln här hemma för att jag tycker att jag inte gjort något alls som gett mig energi! Har det väl oförskämt bra på det stora hela men just nu känner jag mig grinig, uttråkad och arg. Och såklart borde fler tycka synd om mig. Eller?!

  • Svara
   Anna
   8 maj, 2017 kl 15:29

   Värsta känslan! Hoppas du hittar något som kan boosta din energi idag istället!

   • Svara
    A-mamman
    8 maj, 2017 kl 16:56

    Måndag=boxning på lunchen. Ond hand men glatt huvud efteråt.

 • Svara
  Hanna
  7 maj, 2017 kl 22:11

  Men vilken härlig runda!

  • Svara
   Anna
   8 maj, 2017 kl 15:29

   Jepp den var grym. Och fint väder och allt! Inget att klaga på alls :)

 • Svara
  Märta
  7 maj, 2017 kl 22:15

  Mmmm god mat 😃 Och fina springvyer!

  • Svara
   Anna
   8 maj, 2017 kl 15:30

   Jepp. Bästa förutsättningarna för en kanondag liksom!

 • Svara
  Mia
  8 maj, 2017 kl 13:20

  Gud så tråkigt att läsa… Alldeles för perfekt för min smak. ZZZZZZZ… ;)

  • Svara
   Anna
   8 maj, 2017 kl 15:31

   Förlåt. Jag måste skärpa mig… :)

 • Svara
  Löpar-Åsa
  8 maj, 2017 kl 19:12

  Alla rundor är ju inte extraordinära! De allra flesta är inte det. Ändå tycker jag att din var ganska extraordinär ändå. Bara det där med sicksackandet i bostadsområdet för den sista km är ju ganska extraordinärt.

 • Svara
  Mari
  8 maj, 2017 kl 19:46

  Finfin dag tillsammans med din kära :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.