Aktuellt

Sorry bloggen…

… men jag är lite upptagen nowadays. Hinner inte rapportera om min härliga morgonjogg till Å-simmet, där Fredrik plaskade sig fram i tre kilometer medan jag solade fötterna och åt jordgubbar. Jag hinner inte rapportera om att jordgubbarna inte alls är goda än, även om de är våldsamt fina och somriga. För jag har utomhustvångstankar. Måste vara ute hela dagen för att liksom suga åt mig av all den där somriga energin som oftast inte finns i detta land.

Uppförsbacke i ån…

Och jag njuter i varje sekund. Trots att svetten svider i ögonen under löprundan och att låren klibbar fast i stolen på uteserveringen. Sommar är MIN årstid. Och idag var det så attans somrigt att jag nästan blev sugen på ett dopp i den där ån. Fast bara nästan.

9 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  27 maj, 2017 kl 20:14

  Typ samma tvångstankar. Men jag hade omöjligt kunnat låta bli att hoppa i! Hur gör du? :-O

  • Svara
   Anna
   28 maj, 2017 kl 20:46

   Det är jättelätt, jag bara tänker på hur blöt jag kommer att bli och hur mycket jag kommer att frysa :)

 • Svara
  Lillian
  27 maj, 2017 kl 21:35

  Ja gud vad härligt det är nu!

 • Svara
  Jessica
  27 maj, 2017 kl 22:54

  Så rätt – ute FTW!

 • Svara
  erikssonmariri
  28 maj, 2017 kl 11:56

  Utomhus – det bästa!! <3

 • Svara
  Märta
  28 maj, 2017 kl 22:16

  Va? Det är ju som ett skånskt Vansbrosim! Det hade jag ingen aning om att det fanns. Roligt ju :-)

  • Svara
   Anna
   29 maj, 2017 kl 21:28

   Du får komma nästa år! Lovar att heja! Kaffebaren i kävlinge är öppen när du ska hem sen :)

 • Svara
  Gert
  29 maj, 2017 kl 09:26

  Fast det finns stora hungriga Gäddor i ån. :)

  • Svara
   Anna
   29 maj, 2017 kl 21:29

   Det är därför jag håller mig på land :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.