Aktuellt

Hemligheter

Några saker om mig som ni kanske inte visste. Bara för att.

 1. Det händer minst en gång på varje spinningklass att jag vrider ner musikvolymen när jag vill minska motståndet. Om musiken plötsligt blir tyst vet ni att jag har försökt att maska. Men utan att lyckas välja rätt reglage…
 2. Det jobbigaste jag vet är att värma upp när jag har pt-löpning eller löpning i grupp. Jag är andfådd som en rökare med värsta sortens lungödem. Jag kan liksom inte prata. Och jag är flåsigast av alla, inklusive nybörjarna!
 3. Jag gömmer torkade bananchips för mina barn. För att jag vill ha dem i fred…
 4. Jag avskyr att frysa om anklarna.
 5. Jag slickar grötkastrullen (det vet nog alla trogna läsare, men för nytillkomna…)
 6. Min dag kan bli förstörd om baristan häller upp min cappuccino i en take away-mugg fast jag sagt att jag ska sitta där. Förstår inte hur svårt det kan vara….
 7. Jag har haft en vagel i ögat sen i september, men nu har den ÄNTLIGEN gett med sig, lagom tills jag fått läkartid!
 8. Jag gick och fick Kävlinge kommuns friskvårdspris häromdagen. Gamla nyheter för er som följer mig på insta. Utdelning på självaste nationaldagen och nu ser jag mig själv i Sverigedräkt. Fast jag kanske måste anpassa den till prisets karaktär. Huckle och knätofsar osar inte så mycket friskvård…

7 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  17 maj, 2017 kl 23:11

  Hahaha underbart…vi har alla våra små egenskaper!☺️

 • Svara
  Mari
  18 maj, 2017 kl 08:00

  Underbart :)

 • Svara
  Mia
  18 maj, 2017 kl 08:31

  Alltså de där vaglarna. Jag fick en ny varje vecka under hela mars och april, men nu verkar de jävlarna ha gett upp… Grattis till friskvårdspriset! <3

  • Svara
   Anna
   18 maj, 2017 kl 22:27

   Tack! Och vaglarna ja… var kommer de ens ifrån??? Störiga som attan!

 • Svara
  Ingmarie
  18 maj, 2017 kl 20:58

  Grattis till dig! Och jag är precis som du på nr 2. Därför har jag börjat värma upp innan uppvärmningen…

  • Svara
   Anna
   18 maj, 2017 kl 22:26

   Smart ju! Det ska jag också börja med!

 • Svara
  Hanna
  19 maj, 2017 kl 19:53

  Alltså, uppvärmning är utan tvekan det värsta jag vet med träning. Det tar liksom evigheter innan jag ens kommer igång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.