Aktuellt

Finn tre fel

Nedan har jag klippt in två bilder från de hemsidor jag besöker allra flitigast inför helgens ultra: SMHI och Österlen Spring Trail. Samt ett meddelande från mannen. Finn tre fel liksom. 

Det fjärde felet är att mina energigels är slut och att leveranstiden från England är mer än en dag. Och det finns bara en sort jag kan svälja utan att få kväljningar. Jag får väl partaja loss på Ahlgrens bilar istället. Funkar säkert lika bra. Och har jag tur kan de köra mig en bit om det blir jobbigt.  På 47 kilometer borde jag väl dessutom hinna utröna om det egentligen är någon skillnad i smak mellan färgerna och i så fall vilken som är godast…

 

13 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  12 april, 2017 kl 18:58

  Har du provat hi5 eller något liknande? Jag har iofs bara provat att cykla på dem men betydligt mer lättsmält och inte lika söta som Vitargo och Enervit. Finns på xxl. Men kanske inte värt att testa på tävling första gången.

  • Svara
   Anna
   13 april, 2017 kl 11:41

   Nej det har jag inte testat. Och det är lite läskigt att testa på själva loppet. Å andra sidan brukar jag inte vara så kinkig så det kanske kan vara värt. Att de är mindre söta låter utmärkt för mig. Avskyr när det blir för sliskigt! Tack för tips :)

 • Svara
  Ingmarie
  12 april, 2017 kl 22:12

  Nötcreme kanske?
  Enda jag inte är avis på är vädret…

  • Svara
   Anna
   13 april, 2017 kl 11:41

   Nötcreme är ju en gammal ultraklassiker! Har faktiskt inte testat den. Men när jag åt det på högstadiet var det VÄLDIGT gott :)

   • Svara
    Ingmarie
    13 april, 2017 kl 19:36

    Lika gott fortfarande! Och snällt mot magen. Dessutom extremt billigt i jämförelse. :-)

 • Svara
  Forsbacka
  12 april, 2017 kl 23:05

  White Chocolate Macadamia nuts?

  • Svara
   Anna
   13 april, 2017 kl 11:42

   Låter smarrigt!

 • Svara
  A-mamman
  13 april, 2017 kl 09:26

  Stort lycka till!

  • Svara
   Anna
   13 april, 2017 kl 11:42

   Tack!

 • Svara
  Mia
  13 april, 2017 kl 09:27

  Bilar! Det finns bara ett sätt att stoppa dem – i löparbenen! Det kommer att gå grymt, men låt ingen sölkorv sinka dig för mycket om det är kallt ute…

  • Svara
   Anna
   13 april, 2017 kl 11:43

   Haha sölkorven och jag har enats om att inte springa tillsammans. Jag fryser ihjäl om vi måste gå!

 • Svara
  Jessica Werne
  14 april, 2017 kl 13:57

  Nötcreme funkar för mig, det enda jag kan få i mig under ett lopp. Så även imorgon. Min största farhåga är att jag ska springa vilse, då löparkompisen är sjuk. Så det kanske blir mer än 47 k :O

 • Svara
  Kikki
  15 april, 2017 kl 21:22

  Jag använder alltid Argi+ när jag ska prestera. Absolut bäst! Men lycka till, det kommer att gå finfint för dig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.