Aktuellt

Snart semester!

Jag lever intensivt i min bubbla just nu. Totalt ovetande om världen runt omkring. Jag har full fokus på häftpistoler, släpvagnar, snitslar och nummerlappar, men mindre koll på annat. Som att jag åker till Portugal om två veckor. Att jag om 15 dagar springer i kjol och linne.

Alltså förstår ni? Två veckor till våren. Jag vill inte på något vis göra er avundsjuka. Men visst smäller 18 grader och sol högre än fem grader och regn?  Jag fick biljetterna idag.  Därav den glada upptäckten. Annars hade jag nog kommit på det dagen innan avfärd. Nu kommer jag ju till och med hinna packa. Och packa om.

5 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  3 mars, 2017 kl 18:32

  Du kommer nog att bli lika avis på mig då jag åker dit 25:e och möter nästan dig på väg hem! ?

  • Svara
   Anna
   3 mars, 2017 kl 18:34

   What!? Vilken osynk! Åker du med tidiga flyget ner kanske vi ses på flygplatsen :)

 • Svara
  Ingmarie
  3 mars, 2017 kl 20:51

  En sån sak kan man väl inte glömma bort oavsett hur tjock bubblan är? :-) Kommer bli härligt för dig!

 • Svara
  Lifestyle by Cherie
  4 mars, 2017 kl 12:31

  Härligt att få springa i värme, inte alls avis nu när jag sitter och försöker peppa inför dagens pass och det regnar här i Ängelholm ;)

 • Svara
  Mia
  4 mars, 2017 kl 15:12

  Jag springer i shorts och linne imorgon. Just sayin… :P

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.